Μαμά διδάσκει την κόρη της να αγαπάει τον εαυτό της, με τον πιο συγκινητικό τρόπο (pics)

Δείτε με ποιον τρόπο μία μαμά διδάσκει την 3χρονη κόρη της να αγαπάει τον εαυτό της!

Μαμά διδάσκει την κόρη της να αγαπάει τον εαυτό της, με τον πιο συγκινητικό τρόπο (pics)

Η Laura Mazza, μαμά μίας 3χρονης κόρης ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία της μικρούλας ντυμένη με τη στολή του Hulk, την οποία συνόδευσε με έναν συγκινητικό κείμενο. Θέμα του; Πόσο σημαντικό είναι να αγαπάς τον εαυτό σου! Πολύ περισσότερο, όταν είσαι ένα μικρό κοριτσάκι και από πολύ νωρίς, «βομβαρδίζεσαι» με τα πρότυπα ομορφιάς!

mama kori gramma 1

«Θέλω να διδάξω την κόρη μου να αγαπάει τον εαυτό της. Πάνω απ’ όλα είναι έξυπνη, αστεία και μπορεί να πετύχει οτιδήποτε θελήσει… και το σώμα της είναι το μόνο που την κρατάει, πίσω. Θέλω να της μάθω ότι όλα τα σώματα είναι διαφορετικά. Έχουν διαφορετικό ύψος, διαφορετικό σχήμα, διαφορετικό βάρος, διαφορετικό μέγεθος, όλα είναι μοναδικά… όπως το δικό της. Το να είσαι πολύ αδύνατη, δε σημαίνει ότι είσαι και υγιής και το να έχεις λίγα κιλά παραπάνω, δε σημαίνει ότι δεν είσαι υγιής. Το βάρος δεν καθορίζει πάντα, πόσο υγιής θα είσαι.

mama kori gramma 3



Θέλω να της διδάξω ότι κρίνουμε έναν άνθρωπο από τον χαρακτήρα του και όχι από το σώμα του. Αν είναι παχύς ή αδύνατος. Και δεν πρέπει ποτέ να την απασχολεί ή να την στενοχωρεί, αν κάποιος την κρίνει για το σώμα της. Ότι μπορεί να φορέσει όποιο μαγιό της αρέσει, αν η ίδια νιώθει άνετα σε αυτό. Όλες αυτές οι συγκρίσεις είναι σκουπίδια και το μόνο που καταφέρνουν, είναι να σε οδηγούν σε μία απομόνωση από τους φίλους. Το σώμα κάποιου δεν είναι ανταγωνισμός και η εμφάνιση δεν σε κάνει λιγότερο όμορφο ή καλύτερο άνθρωπο. Ναι, πρέπει να συγχαίρουμε έναν όμορφο άνθρωπο και να θαυμάζουμε την ομορφιά του. αλλά η εμφάνιση δεν είναι πάντα το κλειδί της επιτυχίας.


Θέλω να της διδάξω ότι το σώμα είναι δικό της. Και στη ζωή της να είναι πάντα περήφανη γι’ αυτά που έχει πετύχει και για τον χαρακτήρα της, και όχι μόνο για την εμφάνισή της!»

Το επίμαχο post της μητέρας έγινε viral,και εκατοντάδες ήταν τα σχόλια εκείνα, που την επαινούσαν για τα λόγια της.

Πηγή: popsugar

Διαβάστε επίσης

«Φρόντισε τον εαυτό σου!», το συγκινητικό γράμμα μιας μαμάς προς την κόρη της (vid)

Ένα γράμμα στη μητέρα που με γέννησε

Η ζωή με μία κόρη δεν είναι ποτέ βαρετή (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved