Βάσω Λασκαράκη: Μαμά και κόρη παίζουν στο σπίτι & ρίχνουν το Instagram - Δείτε τα βίντεο

Η Βάσω Λασκαράκη απολαμβάνει το παιχνίδι με την κόρη της.

Βάσω Λασκαράκη: Μαμά και κόρη παίζουν στο σπίτι & ρίχνουν το Instagram - Δείτε τα βίντεο

Δεν την πτοεί το διαζύγιο και ούτε αφήνει να επιρρεάσει τόσο τη δική της ζωή όσο και της αξιολάτρευτης κόρης της Εύας.

Οι δυο τους περνούν χρόνο μαζί και η μαμά Βάσω, φροντίζει να μη λείπει τίποτε από την 4χρονη κόρη της. Χθες βράδυ, η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε δύο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instgram που δείχνει τις δυο τους, (παρέα και με το γάτο τους) να παίζουν μαζί.

Στο πρώτο βίντεο η γνωστή ηθοποιός παίζει κάρτες με την Εύα και στο δεύτερο παίζουν ποδόσφαιρο μέσα στο σπίτι. Αν και φροντίζει να μη φαίνεται η φατσούλα της μικρης, θέλοντας έτσι να την προστατέψει, η φωνούλα της ακούγεται στο βίντεο να κάνει «Αμπε-μπα-μπλομ» με τον δικό της αξιαγάπητο τρόπο. Τρόπο που θα σας κάνει να λιώσετε μιας και αντί για «Αμπε-μπα-μπολο» λέει «Αμπρε-μπρα-μπρομ»!



Πώς να μη λιώνει κανείς όταν ακούει τη γλυκιά φωνούλα της και πώς να πεις «όχι» μετά όταν σου ζητάει να παίξει ποδόσφαιρο μέσα στο σπίτι. Το ίδιο συνέβη και με τη Βάσω Λασκαράκη. Δεν αρνήθηκε στην κόρη της το παιχνίδι και απόλαυσαν μια υπέροχη και διασκεδαστική βραδιά μαζί. «Μαμά και κόρη ή μήπως πατέρας και γιος;», ήταν το σχόλιο της ηθοποιού!

Διαβάστε επίσης:
Βάσω Λασκαράκη: Η φουσκωμένη κοιλίτσα, το παγωτό και η αλλαγή στα μαλλιά της

Δείτε την κόρη των Λασκαράκη – Τσιμιτσέλη να φτιάχνει τυροπιτάκια με τη μαμά της

Βάσω Λασκαράκη: Ο περίπατος με την κόρη της στο Κρυονέρι (φωτό)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved