Τι σκέφτηκε ένας μπαμπάς για να βοηθήσει τον ντροπαλό γιο του στο σχολείο (pics)

Δείτε τι σκέφτηκε ένας μπαμπάς  προκειμένου να βοηθήσει το γιο του να γίνει το επίκεντρο της προσοχής στο σχολείο  του, έστω και για λίγα λεπτά κάθε μέρα.

Τι σκέφτηκε ένας μπαμπάς για να βοηθήσει τον ντροπαλό γιο του στο σχολείο (pics)

Ο Dominick ζει στην Καλιφόρνια . Όπως γράφει στο Boredpanda, ο γιος του σε ηλικία 4 ετών που πήγε στον παιδικό ήταν ιδιαίτερα ντροπαλός. ‘Αρχισε λοιπόν να ζωγραφίζει τη σακούλα του μεσημεριανού του φαγητού με γνωστούς και αγαπημένους παιδικούς ήρωες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα άλλα παιδιά να πλησιάζουν το γιο του και να τον ζητούν πληροφορίες για τις ζωγραφιές. Ο πάγος είχε σπάσει!

«Συνήθως οι γονείς ετοιμάζουν σπιτικά γεύματα για το παιδί τους και πιστεύουν ότι η δουλειά τους γίνεται. Οχι όμως για μένα. Το εξέλιξα λίγο περισσότερο. Για περίπου τέσσερα χρόνια, ζωγράφιζα τις χάρτινες σακούλες που έβαζα το μεσημεριανό γεύμα του γιου μου που έτρωγε στο σχολείο. Και έχω ήδη διακοσμήσει πάνω από 550 τσάντες μέχρι στιγμής.

Παρόλο που είναι πια είναι στο γυμνάσιο, συνεχίζει να παίρνει μαζί του κολατσιό μέσα σε μια ζωγραφισμένη χάρτινη σακούλα. Ακόμα και για τα σνακ στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, έπρεπε να ζωγραφίζω τις σακούλες.

Μερικοί άνθρωποι λένε ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, εμείς θέλουμε να πιστεύουμε ότι το μεσημεριανό γεύμα είναι το πιο δημιουργικό», αναφέρει ο Dominick.

Εμείς οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο μπαμπάς έχει φοβερό ταλέντο και το γεγονός ότι σκέφτηκε να βοηθήσει με αυτό τον τρόπο το γιο του, κάνει το ταλέντο του ακόμα πιο ξεχωριστό.

Διαβάστε επίσης

Ντροπαλός έφηβος: Τα χαρακτηριστικά και ο τρόπος αντιμετώπισής του από τους γονείς
Ντροπαλό παιδί: Πρέπει να ανησυχούν οι γονείς;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved