Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει ότι γέννησε με καισαρική γιατί φοβήθηκε τους πόνους του τοκετού

Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού της με καισαρική, η ηθοποιός μίλησε γι΄αυτή την επιλογή της.

Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει ότι γέννησε με καισαρική γιατί φοβήθηκε τους πόνους του τοκετού

Παραδέχτηκε ότι επηρεάστηκε από τις «τρομακτικές ιστορίες» τοκετού που «βίωσε» μέσα από το ρόλο της στη σειρά Call the Midwife που προβάλλεται στο BBC.

Η 33 χρονη ηθοποιός, ένιωσε την ανάγκη, όπως είπε, να υπερασπιστεί την επιλογή της, λέγοντας ότι τη δεδομένη στιγμή η καισαρική τομή ήταν μια σωστή απόφαση.


https://www.instagram.com/p/BcubcqDFAPs/

Πρόσθεσε ότι η καισαρική τομή δεν είναι μια «εύκολη διέξοδος», καθώς επηρεάζει την ικανότητα της μητέρας να σηκώσει το μωρό και η άσκηση είναι περιορισμένη.

«Δεν έχω μιλήσει γι 'αυτό ... αλλά ήταν επιλογή μου η καισαρική», είπε η Helen George όταν ρωτήθηκε για τη γέννηση της κόρης της Wren, η οποία ήρθε στον κόσμο νωρίτερα λόγω επιπλοκών.

helengeorge 5

«Ακόμα και αν δεν γεννούσα πιο νωρίς, πάλι την καισαρική θα επέλεγα εξαιτίας των όσων είχα μάθει από τη σειρά Call the Midwife, και ότι δεν άντεχα τους πόνους », είπε στους The Radio Times.

«Δεν είμαι εναντίον του φυσιολογικού τοκετού, είμαι υπέρ στο τι θεωρεί η κάθε γυναίκα ότι είναι καλύτερο γι΄ αυτή. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην καταλάβουν γιατί επέλεξα την καισαρική, αλλά ήταν σωστό για μένα εκείνη την εποχή», επανέλαβε η Helen George.

Διαβάστε επίσης

«Γέννησα νωρίτερα με καισαρική», η συγκινητική εξομολόγηση και η φωτογραφία του γιου της
Πότε η τομή της καισαρικής πονά λιγότερο;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved