Τα 5 στάδια της σεξουαλικής ζωής των γονιών

Όποιος λέει ότι η σεξουαλική του ζωή δεν αλλάζει μετά τα παιδιά, λέει «βλακείες»!

Μία Μαμά
Τα 5 στάδια της σεξουαλικής ζωής των γονιών

Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που ισχυρίζονται ότι η σεξουαλική ζωή τους δεν άλλαξε μετά την απόκτηση των παιδιών τους και κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι άρχισαν να κάνουν περισσότερο σεξ από τη στιγμή που ήρθαν στη ζωή τους τα παιδιά.

Όλα αυτά είναι βλακείες!

Μην με παρεξηγείτε! Μου αρέσει να κάνω σεξ με τον άνδρα μου αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η ζωή κάποιων ανθρώπων παραμένει ίδια ή αυξάνεται μετά τον ερχομό των παιδιών.

Απλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς αυτό είναι δυνατό!

Εκτός και αν δεν κάνετε αρκετό σεξ πριν τα παιδιά! Και αν για αυτό συμβαίνει αυτό, τότε λυπάμαι πολύ!

Αν δεν κάνατε αρκετό σεξ πριν αποκτήσετε τα παιδιά, ίσως να μην ανήκετε στην ίδια κατηγορία που ανήκουν οι περισσότεροι γονείς από εμάς και σε όλη αυτή τη ραγδαία αλλαγή που φέρνει στη «σχέση» το ζευγαριού ένα παιδί. Ίσως αυτό είναι το κόλπο. Να θέτεις τον πήχη αρκετά χαμηλά από την αρχή, ώστε να μην απογοητεύεσαι τόσο εύκολα!

Τέλος πάντων, ας σταματήσω το κήρυγμα και ας αρχίσω να εξηγώ πώς η σεξουαλική ζωή του ζευγαριού αλλάζει!

Τα παιδιά σκοτώνουν τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού!

Δεν είμαι ειδικός στις σχέσεις ή το σεξ, αλλά υπάρχουν 5 φάσεις που περνά τη σχέση του ζευγαριού στην κρεβατοκάμαρα!

1. Ραντεβου

sexoualiki zoi zeygariou 3

Πόσο μου άρεσε αυτή η φάση. Θυμάστε πώς ήταν, κάθε φορά που κοιτούσατε ο ένας τον άλλο; Κάνατε τα πάντα για να βρεθείτε μαζί. Θυμάμαι ότι πέρασα τους 6 πρώτους μήνες της σχέσης μου με τον σύζυγό μου κάνοντας σεξ όλη την ώρα!

2. Συγκατοίκηση

Αυτό ξεκινά τόσο υπέροχα. Κάθε βόλτα που βγαίνετε, όταν ζείτε μαζί, καταλήγει σε σεξ και κάνετε σεξ κάθε φορά χωρίς να έχετε το άγχος πού θα βρεθείτε και πώς θα το κάνετε!

3. Προσπαθώντας για παιδί

sexoualiki zoi zeygariou 2

Γνωστή και ως φάση «προσπαθούμε». Είναι απλά μαγική στιγμή καθώς από μέρα σε μέρα μπορεί να ανακαλύψεις ότι είσαι έγκυος. Είναι υπέροχο. Και όσο πιο πολύ αργείς να μείνεις έγκυος τόσο περισσότερο σεξ κάνεις!

4. Είμαστε έγκυοι!

Άπαξ και μπείτε σε αυτή τη φάση της σχέσης, θα ζείτε σε ένα συννεφάκι. Αλλά ένα πρωινό, εκεί που δεν θα το περιμένετε θα χτυπήσει την πόρτα η ναυτία και αφήστε με να σας πω ότι τίποτε δεν ερεθίζει έναν άνδρα από μια γυναίκα που κάνει εμετό στην τουαλέτα αρκετές φορές μέσα στη μέρα! Τα καλά νέα είναι ότι αρχίζεις να νιώθεις καλύτερα στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Τα άσχημα νέα είναι ότι, αρκετοί άνδρες δεν θέλουν να κάνουν σεξ μόλις δουν την κοιλιά να μεγαλώνει. Φοβούνται ότι θα «ακουμπήσουν» το μωρό. (ελάτε τώρα, όλοι οι άνδρες το σκέφτονται και το λένε)

5. Κάνουμε σεξ σαν γονείς

sexoualiki zoi zeygariou 1

Από τη στιγμή που θα μπείτε σε αυτή τη φάση, το σεξ δεν θα μοιάζει σε τίποτε με το σεξ που κάνατε τον πρώτο καιρό μαζί. ΠΟΤΕ! Ξέρετε ότι πρέπει να το προγραμματίσετε ανάμεσα στον ύπνο του μωρού και όταν καταφέρετε να ξαπλώσετε μαζί, έχετε στο μυαλό σας να τελειώσετε γρήγορα για να μην ξυπνήσει το μωρό επειδή ο ήχος του κλάματος ή των γέλιων του μωρού, σας κόβει στο καλύτερο.

Πιστεύω ότι υπάρχουν περισσότερες από πέντε φάσεις σε όλο αυτό τον κύκλο, αλλά εγώ και ο άνδρας μου δεν φτάσαμε ακόμη εκεί.

Αν πάλι κάνω λάθος σε όλα τα παραπάνω, κάντε μου μια χάρη και αφήστε τα σχόλιά σας για τον εαυτό σας, σας παρακαλώ!

πηγή: scarymommy.com

Διαβάστε επίσης:
Ο λόγος που ο σύντροφός σας, δεν θέλει να κάνει σεξ μαζί σας

Σεξ: Επτά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουν για τα ζευγάρια σε μακροχρόνια σχέση

Μαμάδες αποκαλύπτουν μυστικά για καλύτερο σεξ που κάθε νέος γονιός πρέπει να γνωρίζει

Στάσεις του σεξ για να αυξήσετε τις πιθανότητες εγκυμοσύνης έτσι όπως τις έδειξε η Barbie (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved