Διάσημη τραγουδίστρια χουζουρεύει με το νεογέννητο γιο της: «Οι πόνοι του τοκετού δεν έχουν περάσει»

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια αγκαλιά και ένα χουζούρι!

Διάσημη τραγουδίστρια χουζουρεύει με το νεογέννητο γιο της: «Οι πόνοι του τοκετού δεν έχουν περάσει»

Πόσο μάλλον όταν είσαι νέα μαμά και το μόνο που θες είναι απλά να περνά τις ώρες σου αγκαλιά με το νεογέννητο αγγελούδι σου.

Το ίδιο κάνει και η γνωστή τραγουδίστρια. Πριν μερικές ώρες δημοσίευσε φωτογραφία της αγκαλιά με τον γιο της και τρέλανε τους διαδικτυακούς της φίλους. «Αν και οι στιγμές ανάπαυσης μπορεί να είναι φευγαλέες, είναι γεμάτες ειρήνη όταν καταφέρνω να τις απολαύσω με αυτόν τον μικρό άγγελο!», σχολίασε κάτω από τις τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/Bd3nZzPFakR/

H Natasha Bedingfield δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά φωτογραφίες με το νεογέννητο μωρό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μπορούμε να πούμε πως είναι όλες αξιολάτρευτες. Σε όλες τις φωτογραφίες αντικατοπτρίζεται η ευτυχία της και η ηρεμία που νιώθει όταν έχει στην αγκαλιά της το παιδί της. Όμως όπως η ίδια ανέφερε σε ποστ της πριν μερικές μέρες ο τοκετός ήταν δύσκολος και οι πόνοι του τοκετού δεν έχουν φύγει.

«Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή η μικρή ψυχούλα ήταν μέσα μου όλο αυτό το διάστημα. Έφτασε λίγο νωρίτερα και ο τοκετός διήρκησε αρκετή ώρα. Αλλά σίγουρα ήρθε την κατάλληλη στιγμή και όσο τον γνωρίζω δεν μπορώ να φανταστώ πώς ήταν η ζωή πριν τον αποκτήσω. Ειλικρινά βρήκα την εγκυμοσύνη πολύ δύσκολη. Επίσης το να αναρρώσω από τον τοκετό είναι αρκετά επίπονο και δύσκολο, συγκριτικά με τους δικούς του ρυθμούς. Την ίδια στιγμή που νιώθω πόνο από τη γέννηση και κουρασμένη, είμαι αρκετά ενθουσιασμένη για να κοιμηθώ. Το να προσπαθώ να μάθω τις ανάγκες αυτού του νέου ανθρώπου και να τις ισορροπήσω με τις δικές μου ανάγκες είναι δύσκολο και πολλές φορές βάζω τα κλάματα για λίγα λεπτά τις τελευταίες 11 μέρες. Προσπαθώ να κάνω γιόγκα και να παίρνω τις σωστές αναπνοές κάθε φορά και δεν σας κρύβω ότι με βοηθάει. Σας ευχαριστώ για όλες τις όμορφες ευχές και προσευχές. Σημαίνουν τόσα πολλά για εμένα και χαίρομαι που είστε ευτυχισμένοι μαζί μου. Μια νέα φλόγα στη ζωή είναι πραγματικά σπουδαίο πράγμα. Είμαι γεμάτη αγάπη, ευγνωμοσύνη και νιώθω πραγματικά υπέροχα με τα τόσα μηνύματα που λαμβάνω καθημερινά!».

Η 35χρονη τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει όλο χαρά στο Instagram ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί τον Οκτώβριο του 2017, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες της εγκυμοσύνης της.

«Ο Matt κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας το νέο ότι θα φέρουμε στον κόσμο μια νέα μικρή ζωή! Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε μαζί αυτό το καταπληκτικό ταξίδι. Ευχαριστώ πολύ το φίλο μου @itstroyjensen που απαθανάτισε αυτή την όμορφη στιγμή για μας», ήταν το σχόλιό της.


https://www.instagram.com/p/BaHyBm0FY5R/

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από τη μέρα που γέννησε μέχρι σήμερα στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:
Γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε βίντεο με το πρώτο χαμόγελο του νεογέννητου γιους της

Βγήκε από το μαιευτήριο και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του γιου της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved