Παντρεύτηκαν! Επτά μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας

Έκπληξη! Το γνωστό ζευγάρι επιτέλους ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας!

Παντρεύτηκαν! Επτά μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας

Ο 12 φορές χρυσός Ολυμπιονίκης και το μοντέλο σύντροφός του, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας την περασμένη Τρίτη σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People.com.

«Περίμενα για την Kayla όλη μου τη ζωή», ανέφερε ο Ryan Lochte αποκλειστικά στο αμερικανικό περιοδικό People. «Μου χάρισε το ομορφότερο αγόρι και ανυπομονώ να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί της και τον Caiden!».

kaylaraereid 14 1 2018 22 13 32 355

Οι δυο τους έχουν έναν γιο, τον 7 μηνών Caiden Zane, με τον 33χρονο μπαμπά να καμαρώνει για τον γιο του τον περασμένο μήνα και για το πόσο πολύ τον τρελαίνει το χαμόγελό του, «Το χαμόγελό του, μου ζεσταίνει την καρδιά τόσο πολύ!».

O Ryan και η Reid, παντρεύτηκαν στο σπίτι τους, με τον γιο τους στο προσκήνιο. Η Kayla φόρεσε το ίδιο φόρεμα που φορούσε όταν πρωτογνώρισε τον Ryan και η επίσημη τελετή προγραμματίζεται για αργότερα στο μέλλον. Ο κολυμβητής έκανε την πρότασή γάμου στην καλή του, τον Οκτώβριο 2016, με μια φωτογραφία που τον έδειχνε να τη φιλά!

«Αναμνήσεις για πάντα!», σχολίασε ο αθλητής στη φωτογραφία όπου ανακοίνωνε τον αρραβώνα του στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/BLXYduEAryG/

«Απλά άφωνη! Όλα υπέροχα και όμορφα! Είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί ΣΟΥ!», απάντησε η Kayla Reid με τη δική της φωτογραφία στον δικό της λογαριασμό στα Social media!


https://www.instagram.com/p/BLXYc-rhNE3/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved