Παιδιά και κατοικίδια: Το μοναδικό δέσιμο τους, μέσα από αστείες φωτογραφίες! (pics)

Τα παιδιά με τα κατοικίδια έχουν ένα μοναδικό δέσιμο, που ξετυλίγεται, μέσα από αστείες στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Παιδιά και κατοικίδια: Το μοναδικό δέσιμο τους, μέσα από αστείες φωτογραφίες! (pics)

Τα κατοικίδια είναι μία πηγή χαράς, διασκέδασης και θετικής σκέψης για μία οικογένεια. Είναι, επίσης, μία καλή συντροφιά και παρέα. Σχετικές μελέτες έχουν δείξει ότι βοηθούν τα παιδιά στην ανάπτυξη της μάθησής τους, στην έκφραση των συναισθημάτων τους, τα βοηθούν να γίνονται περισσότερο υπεύθυνα. Επίσης, τα παιδιά που μεγαλώνουν μαζί με κατοικίδια, είναι πολύ πιθανόν να είναι πιο υγιή σε σύγκριση με τα παιδιά, που δεν έχουν κάποιο ζωάκι στο σπίτι τους.

paidia katoikidia 6

Κι εννοείται πως για τα παιδιά είναι η καλύτερη παρέα. Και ενίοτε, η καλύτερη παρέα για… σκανταλιές. Οι παρακάτω φωτογραφίες αποδεικνύουν το ισχυρό δέσιμο, που έχουν τα παιδιά με τα κατοικίδια τους, ενώ είναι τόσο αστείες, που θα σου φτιάξουν το κέφι.

Εντάξει, σε κάποιες φωτογραφίες τα ζωάκια αντιμετωπίζονται από τα παιδιά ως κούκλες, με αποτέλεσμα να είναι ντυμένα σαν... Barbie. Υπάρχει και αυτή η πλευρά της σχέσης τους, όταν το παιδί είναι πολύ μικρό και δεν κατανοεί πού σταματάει το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Είναι επίσημο: Τα κατοικίδια προστατεύουν τα παιδιά από τις αλλεργίες

Τέσσερις χρήσιμες συμβουλές, αν σκοπεύετε να αποκτήσετε κατοικίδιο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved