Η Charlize Theron κυκλοφορεί χωρίς μέικ απ ενώ συγκλονίζει ως μητέρα στη νέα ταινία (pics+τρέιλερ)

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ της νέας της ταινίας, η Charlize Theron «συνελήφθη» στο αεροδρόμιο, άβαφη και εμφανώς κουρασμένη.

Η Charlize Theron κυκλοφορεί χωρίς μέικ απ ενώ συγκλονίζει ως μητέρα στη νέα ταινία (pics+τρέιλερ)

Η διάσημη ηθοποιός, 15 χρόνια μετά την ταινία «Monster» που της χάρισε το Όσκαρ, μεταμορφώνεται και πάλι για τις ανάγκες ενός ρόλου. Στη νέα της ταινία, «Tully», η ηθοποιός πήρε 15 ολόκληρα κιλά, μόνο που εδώ υποδύεται τη μητέρα τριών παιδιών. Η ταινία δείχνει, θα λέγαμε τη σκοτεινή πλευρά της μητρότητας και τις πρώτες δύσκολες μέρες μίας μαμάς με ένα νεογέννητο και δύο μεγαλύτερα παιδιά. Η Charlize Theron με παραπανίσια κιλά, κουρασμένη και ταλαιπωρημένη είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κάνει πολλές νέες μανούλες να ταυτιστούν μαζί της.

charlize theron



Μάλιστα, κυκλοφόρησε και το τρέιλερ της ταινίας και είναι συγκλονιστικό. Σε αυτό βλέπουμε την πρωταγωνίστρια άυπνη και κουρασμένη, να ξυπνάει μέσα στη νύχτα για να ταΐσει το μωρό της, ενώ σε κάποιες σκηνές, έχει ένα αχανές και ταλαιπωρημένο βλέμμα. Η διάσημη ηθοποιός είναι εξίσου συγκλονιστική στην ερμηνεία της, ενώ φαίνεται ότι έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου της.

charlize theron 1

Γιατί, πώς αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι στην καθημερινότητα της, η εμφάνισή της δε διαφέρει από εκείνη της ηρωίδας στη νέα της ταινία; Η 42χρονη ηθοποιός «συνελήφθη» στο αεροδρόμιο χωρίς μέικ απ, και εμφανώς κουρασμένη. Και η εικόνα της δεν είχε καμία σχέση με εκείνη της λαμπερής Charlize, που είχαμε συνηθίσει. Κάτι, που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τον ξένο Τύπο. Πάντως, ακόμη και άβαφη, η Οσκαρική ηθοποιός είναι εντυπωσιακή και όμορφη.

Δείτε παρακάτω το συγκλονιστικό τρέιλερ της ταινίας «Tully».

Διαβάστε επίσης

Πώς η μητρότητα άλλαξε τον τρόπο που φρόντιζε το δέρμα της η Charlize Theron! Ακολουθήστε το παράδειγμά της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved