Δείτε τι σκέφτηκε μια νταντά για να κρατήσει τα παιδιά ήσυχα στο σπίτι (video)

Το κόλπο που σκαρφίστηκε η babysitter προκάλεσε αντιδράσεις στα social media.

Δείτε τι σκέφτηκε μια νταντά για να κρατήσει τα παιδιά ήσυχα στο σπίτι (video)

Για πολλούς γονείς, οι σχολικές διακοπές είναι πονοκέφαλος καθώς θα πρέπει να δουν πως θα απασχολήσουν τα παιδιά τους. Αλλά μια γυναίκα από το Μπρίσμπαν της Αυστραλίας βρήκε μια λύση, που για άλλους ήταν έξυπνη και για άλλους όχι.

Η Bree Tomasel, λοιπόν, σκέφτηκε ένα κόλπο για να κρατήσει απασχολημένα τα δύο παιδιά που ανέλαβε να προσέχει κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών. Η κοπέλα ζήτησε από τα δύο μικρά παιδιά να ακουμπήσουν στο τοίχο έχοντας στο κούτελό τους ένα χαρτονόμισμα των 5 ευρώ! Το παιδί που θα έμενε ακίνητο για περισσότερη ώρα, κέρδιζε το χαρτονόμισμα!

H Bree Tomasel μάλιστα θέλησε να μοιραστεί την ιδέα της και με άλλους γι΄αυτό και ανέβασε στο προφίλ της στο facebook το βίντεο. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο του βίντεο η νταντά όσο τα παιδιά είναι στον τοίχο, απολαμβάνει ένα ποτό.

Αναμενόμενο ήταν οι χρήστες του facebook να την κατακεραυνώσουν με τα σχόλιά τους.

Ωστόσο, μιλώντας στη Daily Mail Australia, η Bree Tomasel εξήγησε ότι ήταν ένα παιχνίδι με τα παιδιά μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. «Δεν ήταν ακριβώς babysitting αυτό. Συνέβη μετά το δείπνο των Χριστουγέννων και ήταν ένα αστείο. Οποιοσδήποτε είδε το βίντεο, μπορεί να το καταλάβει».

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Tomasel, που έχει πάνω από 200,000 Facebook followers, είναι γνωστή για τα αστεία βίντεο που ανεβάζει.

Δείτε το βίντεο και κρίνετε μόνες σας.

Διαβάστε επίσης

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved