Ξεχάστε το κλασικό βάζο! 20 πρωτότυπες ιδέες να διακοσμήσετε το σπίτι με λουλούδια (pics)

Αφήστε στην άκρη το κλασικό βάζο. Σας έχουμε απίθανες ιδέες για να βάλετε τα λουλούδια σας και να κάνετε τη διαφορά, στη διακόσμηση!

Ξεχάστε το κλασικό βάζο! 20 πρωτότυπες ιδέες να διακοσμήσετε το σπίτι με λουλούδια (pics)

Ντύστε το σπίτι σας με λουλούδια. Φέρτε την Άνοιξη, πολύ νωρίτερα! Γιατί, αλήθεια, υπάρχει καλύτερο συναίσθημα και καλύτερος τρόπος να σας φτιάχνει καθημερινά τη διάθεση, στην καρδιά του χειμώνα, από το να ανθίζουν μέσα στο σπίτι σας πανέμορφα μπουκέτα λουλουδιών;
Φέτος, η μόδα στη διακόσμηση προστάζει λουλούδια, σε όλους τους χώρους του σπιτιού. Στο σαλόνι κλασικά, στην κουζίνα, στο χολ, στην κρεβατοκάμαρα, ακόμη και στο μπάνιο. Λουλούδια πολύχρωμα, ζωντανά, ευωδιαστά, ζωηρά, ικανά να φτιάχνουν τη διάθεση μας. Μπορείτε, όμως, να πάτε κι ένα βήμα παρακάτω.

Να αφήσετε στην άκρη το κλασικό βάζο και να βάλετε τη φαντασία σας να «κεντίσει». Μπορείτε να βάλετε τα λουλούδια, όπου μπορεί και δε μπορεί να πάει ο νους σας. Μπορείτε να κάνετε την απόλυτη ανατροπή, στη διακόσμηση. Σας έχουμε απίθανες ιδέες, που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο και πραγματικά, μας ενθουσίασαν.

Για παράδειγμα:

louloydia idees diakosmisi 2

Μπορείτε να πάρετε τις γαλότσες των παιδιών σας, που πλέον δεν τους κάνουν και μέσα σε αυτά να βάλετε λουλούδια! Ω ναι. Αν οι γαλότσες είναι και πολύχρωμες, ακόμη καλύτερα. Εννοείται ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τις δικές σας. Βάλτε τις σε μία γωνία ή κρεμάστε τις στον τοίχο.

louloydia idees diakosmisi 10

Επίσης, μπορείτε να πάρετε ένα σερβίτσιο του καφέ ή του τσαγιού και να βάλετε μέσα στις κούπες και τα φλιτζάνια λουλούδια. Αφήστε το σε ένα τραπεζάκι και δώστε μία πρωτότυπη πινελιά στη διακόσμησή σας. Ή σε ένα βάζο να τοποθετήσετε φέτες από lime, όπου μαζί με τα λουλούδια, θα δώσουν extra ευωδιά!

louloydia idees diakosmisi 18

Μπορείτε να φτιάξετε δικά σας πρωτότυπα βάζα. Για παράδειγμα, μπορείτε ένα απλό βάζο να το ντύσετε με πολύχρωμα μολύβια. Ή το ξέρετε, ότι ένα κλουβί μπορεί να μετατραπεί σε υπέροχο… βάζο; Βάλτε σε μικρά πήλινα βαζάκια, λουλούδια και μετά τα βάζετε μέσα στο κλουβί.

Δείτε παρακάτω στη gallery κι άλλες απίθανες ιδέες, που μας ενθουσίασαν. Και είμαστε σίγουρες ότι θα γίνει το ίδιο και με εσάς. Μάλιστα, κάποιες δεν τις είχαμε καν φανταστεί!

Διαβάστε επίσης

Ιδέες για να μυρίσει το σπίτι σας άνοιξη (φωτό)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved