Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! Δείτε τι έκαναν απατημένες γυναίκες στους συζύγους

Είναι να μην σου τύχει, αν σου τύχει και απατήσεις γυναίκα μάλλον την έβαψες!

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! Δείτε τι έκαναν απατημένες γυναίκες στους συζύγους

Οι γυναίκες είναι υπέροχες! Δίνονται ολοκληρωτικά στον σύντροφό τους και όταν γίνει και η περιβόητη πρόταση γάμου, τότε αγαπούν τον άνθρωπό τους με όλο τους το είναι στην κυριολεξία!

Φροντίζουν να μην λείπει τίποτε από το σπίτι, φροντίζουν να του κρατούν το ερωτικό ενδιαφέρον τονωμένο και προσέχουν τα παιδιά (εάν υπάρχουν). Κάνουν τα πάντα με λίγα λόγια ώστε ο σύντροφός τους να μην έχει μάτια για άλλη γυναίκα! Υπάρχουν όμως και εκείνες οι περιπτώσεις που αν και μια γυναίκα τα δίνει όλα στον σύζυγό της, εκείνος στρίβει τα μάτια του αλλού!

Όποιος και αν είναι ο λόγος της απιστίας, μια γυναίκα καλύτερα να τη χωρίσεις παρά να την απιστήσεις. Γιατί αν την απιστήσεις, τότε θα γνωρίσεις έναν άλλο εαυτό που μέχρι πριν δεν είχες γνωρίσει ποτέ. Και πίστεψέ μας, δεν θες να θυμώσεις μια γυναίκα ή καλύτερα να το θέσουμε αλλιώς, δεν θες να απιστήσεις μια γυναίκα... γιατί αν το κάνεις μάλλον θα καταλήξεις χωρίς αυτοκίνητο, χωρίς σπίτι, χωρίς ρούχα ή θα μάθει όλος ο κόσμος και η γειτονιά ότι την έκανες την κουτσουκέλα σου!

Για να πάρετε μια ιδέα για το τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα και για το πού μπορεί να φτάσει αν την απατήσεις, δες στην παρακάτω gallery μερικές φωτογραφίες που θα σε κατατοπίσουν πλήρως!

Διαβάστε επίσης:
Δέκα διάσημες του Χόλιγουντ, που τις απάτησαν οι σύζυγοι τους

Απιστία: Τι είναι και για ποιους λόγους συμβαίνει

Τεστ: Μάθε αν ο σύντροφός σου είναι πιστός

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved