Οι εκδόσεις Διόπτρα & τα Public σας προσκαλούν στην παρουσίαση των νέων βιβλίων του Ευγένιου Τριβιζά

Θέλετε να μάθετε... Πόσα στραγάλια χωράνε σε μια μαύρη τρύπα του διαστήματος; Πού βρίσκεται κρυμμένο το όγδοο χρώμα του ουράνιου τόξου και Γιατί οι καμηλοπαρδάλεις έχουν γαλάζιες γλώσσες; Δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τον ΕΥΓΕΝΙΟ ΤΡΙΒΙΖΑ

Οι εκδόσεις Διόπτρα & τα Public σας προσκαλούν στην παρουσίαση των νέων βιβλίων του Ευγένιου Τριβιζά

Ο Ευγένιος Τριβιζάς στην Αθήνα! Σάββατο 13 Iανουαρίου στις 11:30 | Ώρα προσέλευσης 11:00 Είσοδος ελεύθερη - Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Οι εκδόσεις Διόπτρα και τα Public σας προσκαλούν στην παρουσίαση των νέων βιβλίων του Ευγένιου Τριβιζά, Πλατς Μουτς!, Η Κοκκινομπλουτζινίτσα και Έξι στολίδια ταξιδεύουν.

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018 στις 11:30 το πρωί καταφτάνει στην πόλη μας με το Εξπρές των Ονείρων και μας περιμένει στο Public @ The Mall Athens (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Θέση Ψαλίδι, Μαρούσι) για να λύσει όλες μας τις απορίες εκτός από τρεις.

eygenios trivizas mall 1

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
Για να θαυμάσετε από κοντά το χρυσό τόπι της πριγκίπισσας Φλουρένιας από το παραμύθι «Πλατς Μουτς!». Να δοκιμάσετε ένα μικρό κομματάκι από την καρυδόπιτα που πήγαινε στη γιαγιά της η Κοκκινομπλουτζινίτσα στο παραμύθι «Η Κοκκινομπλουτζινίτσα». Και να δείτε το μαγικό χαλάκι με το οποίο ταξίδεψαν τα φευγάτα στολίδια στο παραμύθι «Έξι στολίδια ταξιδεύουν».

Πληροφορίες: 210 330 28 28

Πρόσβαση: Στάση Νερατζιώτισσα (ηλεκτρικός και προαστιακός)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved