Πρίγκιπας George - Πριγκίπισσα Charlotte: Ομοιότητες και διαφορές από την πρώτη μέρα στο σχολείο

Η μικρή Charlotte πήγε για πρώτη φορά στο σχολείο και όπως ήταν φυσικό τράβηξε όλο το ενδιαφέρον επάνω της!

Πρίγκιπας George - Πριγκίπισσα Charlotte: Ομοιότητες και διαφορές από την πρώτη μέρα στο σχολείο

Τη Δευτέρα το βράδυ το παλάτι Kensington μοιράστηκε δύο φωτογραφίες της πριγκίπισσας Charlotte από την πρώτη μέρα στο σχολείο που τράβηξε η ίδια η μαμά της, Kate Middleton.

Στις φωτογραφίες η δύο ετών πριγκίπισσα χαμογελάει (μοιάζει καταπληκτικά με την προ-γιαγιά της Βασίλισσα Ελισάβετ) φορώντας κόκκινο παλτό και ροζ κασκόλ και τσάντα!

«Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είναι ενθουσιασμένοι που μπορούν να μοιραστούν μαζί σας δύο φωτογραφίες της πριγκίπισσας Charlotte. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τη Δούκισσα, λίγο πριν η πριγκίπισσα Charlotte αποχωρήσει για την πρώτη μέρα στο νηπιαγωγείο Willcocks Nursery School», έγραφε στο σχόλιο κάτω από τις φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό του Παλατιού στο Instagram!

Με αφορμή την πρώτη ημέρα στο σχολείο, σκεφτήκαμε να θυμηθούμε την πρώτη μέρα που πήγε στο σχολείο ο αδερφός της ο George. Όπως και τώρα, έτσι και τότε η βασιλική οικογένεια, σηματοδότησε τη μέρα εκείνη με δύο φωτογραφίες του πρίγκιπα George, που πάλι είχε απαθανατίσει η Δούκισσα του Cambridge!

prigkipissa charlotte prigkipas george 1

H Charlotte φαίνεται να έχει μια πιο επίσημη ενδυμασία φορώντας παλτό, φόρεμα, καλσόν και κασκόλ στο λαιμό σε σύγκριση με τον αδερφό της George, που ήταν ντυμένος πιο κάζουαλ, με ένα μπλε μπουφάν και σπορ ενδυμασία. Και τα δυο παιδιά ωστόσο έχουν στην πλάτη σακίδια από την εταιρία Cath Kidston!

prigkipissa charlotte prigkipas george 2

Εκτός όμως από τα ρούχα, τα παιδιά πηγαίνουν και σε διαφορετικό σχολείο. Στην περίπτωση του George, οι γονείς του είχαν διαλέξει το Westacre Montessori School, κοντά στο σπίτι της βασιλικής οικογένειας στο Anmer Hall ενώ για τη Charlotte διάλεξαν το Willcocks Nursery School, που βρίσκεται δίπλα στο Royal Albert Hall.

Διαβάστε επίσης

Πριγκίπισσα Charlotte: Οι φωτογραφίες της από την πρώτη μέρα στον παιδικό, απλά δεν υπάρχουν!

Η ζωή της πριγκίπισσας Charlotte μέσα από 50 φωτογραφίες

Πρίγκιπας George: Πρώτη μέρα στο σχολείο - Γιατί δεν τον συνόδευσε η μητέρα του (vid + φωτο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved