Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είναι γλυκιά ή κούραση των παιδιών»

Σε λίγους μήνες θα κρατά στα χέρια της το τρίτο της παιδάκι. Όπως η ίδια αποκάλυψε το μωράκι που περιμένει είναι αγόρι και μάλιστα θα πάρει το όνομα Ιωάννης Εφραίμ Σοφός.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είναι γλυκιά ή κούραση των παιδιών»

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η γλυκιά Σταματίνα ανοίγει την καρδιά της και μιλά για την τρίτη της εγκυμοσύνη αλλά και πώς πιστεύει ότι θα καταφέρει έχοντας πλέον στο σπίτι τρία παιδιά.

Τρίτη φορά μαμά! Πώς αισθάνεται η Σταματίνα;

«Πολύ χαρούμενη, αν και δεν έχω προλάβει να το συνειδητοποιήσω, γιατί η καθημερινότητα με τα δύο παιδιά και τη δουλειά είναι αρκετά γεμάτη. Νιώθω ευλογημένη, γιατί θέλαμε μεγάλη οικογένεια. Το ήθελαν και οι μικρούλες. Το περιμένουν πως και πώς. Είναι πολύ τρυφερές και πιστεύω θα τα πάνε καλά. Ίσως βέβαια στα ξενύχτια και στα νυχτερινά κλάματα να το ξανασκεφτούν!»

Πώς θα τα βγάλει πέρα με δουλειά και τρία παιδιά;

«Είναι γλυκιά ή κούραση των παιδιών. Δηλαδή από τη μία φτάνεις στα όρια σου και ονειρεύεσαι ένα κρεβάτι όλη μέρα, από την άλλη όμως είναι αυτό το χαμόγελο, .τα βλέμματα, οι αγκαλιές... Είμαι από τις γυναίκες που τους αρέσει η "μωρουδιακή" φάση, όταν είναι πολύ μικρό το παιδί και απόλυτα εξαρτημένο από σένα. Κι επειδή όταν γέννησα την πρώτη μου κόρη έμεινα έγκυος αμέσως μετά και στη δεύτερη, συνεπώς είχα δύο μωρά ταυτόχρονα, σαν δίδυμα, νομίζω ότι τώρα θα το ζήσω πιο αφοσιωμένα», λέει στο περιοδικό Τηλέραμα.

Διαβάστε επίσης:
Τι αποκάλυψε η Τσιμτσιλή για την γέννα της Χρουσαλά;

Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία και το συγκινητικό μήνυμα για την τρίτη της εγκυμοσύνη: «Τότε δεν ήξερα..»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved