Η κόρη του σταρ έχει γενέθλια και της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο (pics)

Η κόρη του έγινε 3 χρόνων και ο σταρ τής ευχήθηκε με τέτοιον τρόπο, που έκανε το Instagram να «λιώσει»!

Η κόρη του σταρ έχει γενέθλια και της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο (pics)

Είναι από τα πιο όμορφα παιδάκια του Χόλιγουντ και έχει γενέθλια. Και οι γονείς της από νωρίς έσπευσαν να της ευχηθούν, ξεχωριστά, μέσα από το διαδίκτυο. Αν και η φωτογραφία του μπαμπά, Nick Lachey ήταν εκείνη, που απέσπασε τα περισσότερα likes. Βλέπεις, φρόντισε να ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Instagram μία φωτογραφία, όπου φιλάει τρυφερά την κόρη του.

nick vanessa lachey 2

Άλλωστε, η μικρούλα έχει πάρει τα μυαλά του διάσημου τραγουδιστή, ο οποίος της έχει μεγάλη αδυναμία. «Δεν υπάρχει πιο ιερή στιγμή, όταν παίρνεις ένα φιλί από τη μικρή σου πριγκίπισσας, ειδικά τη μέρα που κλείνει τα 3 της χρόνια. Θα είσαι για ΠΑΝΤΑ, το κοριτσάκι του μπαμπά. Σε αγαπώ τόσο πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά, στο σχόλιο κάτω από την επίμαχη φωτογραφία.

nick vanessa lachey 4

Αλλά και η σύζυγός του, όμως, έστειλε τις δικές της τρυφερές στιγμές, μέσω Instagram. « Είσαι γλυκιά και ευγενική. Ατρόμητη και ευγενική. Γλυκιά και σίγουρη. Εντυπωσιακή και φιλόδοξη. Χαρούμενη και αστεία. Σήμερα, γίνεσαι 3. Σε αγαπώ μικρή μου κυρία. Σε ευχαριστώ…», έγραψε η Vanessa Lachey, για την κόρη τους, Brooklyn.

nick vanessa lachey 3

Το ζευγάρι έχει άλλα τρία παιδιά.

Διαβάστε επίσης

«Πίστευα ότι θα πεθάνω ή θα χάσω το μωρό!», η συγκινητική εξομολόγηση ένα χρόνο μετά τη γέννα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved