Μετά την Kate Middleton, έχουμε και νέα εγκυμοσύνη στο Παλάτι

Σε πελάγη ευτυχίας η Βασίλισσα Ελισάβετ, που θα υποδεχτεί μέσα σε μικρό διάστημα, δύο δισέγγονα!

Μετά την Kate Middleton, έχουμε και νέα εγκυμοσύνη στο Παλάτι

Δεν το έχει φαίνεται, φέτος η Kate Middleton κι εκεί που στρέφει πάνω της όλα τα βλέμματα και όλη την προσοχή, κάτι θα συμβεί και περνάει σε δεύτερη μοίρα. Όταν ανακοινώθηκε, πριν λίγους μήνες ότι με τον πρίγκιπα William περιμένουν το τρίτο τους παιδί, υπήρξε ενθουσιασμός απ’ όλους. Με την αγαπημένη δούκισσα του Κέιμπριτζ, να είναι και πάλι στο επίκεντρο.

Ωστόσο, ξαφνικά ο πρίγκιπας Harry αρραβωνιάζεται και η Meghan Markle στρέφει – λογικό κι επόμενο – πάνω της όλη τη δημοσιότητα. Μάλιστα, στην πρώτη τους κοινή εμφάνιση, στη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων, η νεαρή ηθοποιός «κέλεψε» την παράσταση και τις εντυπώσεις, από την εγκυμονούσα Kate. Και τώρα έρχεται μία νέα ανακοίνωση, που συγκεντρώνει και πάλι την προσοχή της βασιλικής οικογένειας. Η εγγονή της Βασίλισσας, Ελισάβετ, Zara περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Zara Phillips Mike Tindal

Τα νέα χαροποίησαν τους πάντες και περισσότερο τη Βασίλισσα, καθώς της έχει μεγάλη αδυναμία, αφού είναι και η μεγαλύτερη από τα εγγόνια της. Η όμορφη γαλαζοαίματη και ο σύζυγός της πρώην αθλητής του ράγκμπι, Mike Tindall έχουν μία κόρη 3 χρόνων, ενώ το μωρό, όπως έγινε γνωστό θα γεννηθεί στα μέσα του 2018, χωρίς περισσότερες διευκρινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Kate Middleton – Meghan Markle: Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έχει πολύ παρασκήνιο (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved