Natalie Portman: Έφτιαξε, επιτέλους, Instagram και ο λόγος που το έκανε, είναι σπουδαίος (pics)

Η Natalie Portman είναι το τελευταίο διάσημο «οχυρό» που έπεσε, εισχωρώντας και αυτή στον κόσμο των social media.

Natalie Portman: Έφτιαξε, επιτέλους, Instagram και ο λόγος που το έκανε, είναι σπουδαίος (pics)

Ήταν καλοκαίρι του 2016, όταν η διάσημη ηθοποιός δήλωνε ότι δεν της αρέσουν τα social media και δεν πρόκειται να αποκτήσει λογαριασμό σε κάποια από αυτά. «Είναι το τελευταίο πράγμα που θέλω να κάνω» δήλωνε ορθά κοφτά. Από εκείνη τη δήλωση, μέχρι πριν 2 μέρες, οπότε απέκτησε λογαριασμό στο Instagram, πέρασε ενάμισης χρόνος, και συνέβησαν πολλά συνταρακτικά γεγονότα, που έκαμψαν τις αντιστάσεις και τα πιστεύω της.

Το πρόσφατο σκάνδαλο με τον Harvey Weinstein και οι σεξουαλικές κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις που δέχονται οι γυναίκες στον εργασιακό χώρο, ώθησαν τη Natalie Portman να ενώσει τη φωνή της, με εκείνες άλλων διάσημων κυριών του Χόλιγουντ ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή παρενόχλησης στον εργασιακό χώρο, σε κάθε τομέα, σε όλη την Αμερική. Άλλωστε, τον περασμένο Νοέμβριο και με αφορμή το σκάνδαλο του μεγαλοπαραγωγού, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η ίδια έχει να πει 100 δικές της ιστορίες, όπου δέχτηκε παρενόχληση.

natalie portman instagram 4



Αυτές τις μέρες, σημαντικές κυρίες της Έβδομης Τέχνης, όπως η Meryl Streep, Reese Weatherspoon, Selena Gomez, Eva Longoria κ.α. δημιούργησαν την οργάνωση, Time’s Up, όπου πρόκειται για μία πρωτοβουλία 300, παρακαλώ, γυναικών του Χόλιγουντ, που έχει ως σκοπό την καταπολέμηση της σεξουαλικής παρενόχλησης στους χώρους εργασίας σε ολόκληρη τη χώρα, ανεξάρτητα από τον κλάδο. Και για το λόγο αυτό, η Natalie Portman άνοιξε λογαριασμό στο Instagram, «το μοναδικό στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης», όπως έσπευσε να διευκρινίσει, ώστε να προωθήσει την πρωτοβουλία και να ενθαρρύνει και άλλες γυναίκες, να ενώσουν μαζί τους τη φωνή τους.

«Τελείωσε ο χρόνος (της σιωπής. Τελείωσε ο χρόνος της αναμονής. Τελείωσε ο χρόνος των διακρίσεων, παρενοχλήσεων ή κακοποιήσεων» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της, που μέσα σε λίγα λεπτά, απέσπασε χιλιάδες likes. Μάλιστα, η Οσκαρική ηθοποιός, ανέβασε όχι ένα, αλλά εφτά posts, πάντα σχετικά με την πρωτοβουλία «Time’s Up».

Δείτε παρακάτω, κάποια από τα posts που ανέβασε κι αφορούν, αποκλειστικά την πρωτοβουλία, στην οποία μετέχει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved