Βγήκε από το μαιευτήριο και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του γιου της

H γνωστή τραγουδίστρια έγινε μαμά και πλέον επιστρέφει στο σπίτι με το νεογέννητο γιο της!

Βγήκε από το μαιευτήριο και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του γιου της

«Αναρωτιέμαι πώς είναι να βγαίνεις για πρώτη φορά στον έξω κόσμο! Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη γέννηση του γιου μας, που ήρθε στον κόσμο αυτή την εβδομάδα και επιστρέφουμε μαζί του σπίτι! Νιώθω ευλογημένη!», σχολίασε η γνωστή τραγουδίστρια κάτω από τη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της!


https://www.instagram.com/p/BdhT-QdlENP/

Πριν μερικές ημέρες, είχε δημοσιεύσει φωτογραφία της μέσα από το μαιευτήριο αποκαλύπτοντας ότι είχε γεννήσει. Τότε όμως, δεν έδειξε το νεογέννητο μικρό της. Απλά φορούσε τη ρόμπα της και κρατώντας ένα ποτήρι που έγραφε «Μαμά» στο χέρι σχολίασε, «OMG. Μαντέψτε τι συνέβη μόλις και στο τέλος αυτής της χρονιάς! Η ωραιότερη Πρωτοχρονιά της ζωής μου!».


https://www.instagram.com/p/BdZSkXwlAtQ/

Η 35χρονη τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει περιχαρής στο Instagram ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί τον Οκτώβριο του 2017, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες της εγκυμοσύνης της.

«Ο Matt κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε μαζί σας το νέο ότι θα φέρουμε στον κόσμο μια νέα μικρή ζωή! Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε μαζί αυτό το καταπληκτικό ταξίδι . Ευχαριστώ πολύ το φίλο μου @itstroyjensen που απαθανάτισε αυτή την όμορφη στιγμή για μας», ήταν το σχόλιό της.


https://www.instagram.com/p/BaHyBm0FY5R/

Η Natasha Bedingfield και ο σύζυγός της, ο επιχειρηματίας Matt Robinson είναι κατενθουσιασμένοι που επιτέλους κρατούν στην αγκαλιά τους το μικρό τους αγγελούδι.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved