Ο Σάκης Ρουβάς έχει γενέθλια: Δείτε τη φωτογραφία που τον δείχνει μωρό

Μοιάζει απίστευτα με τον μικρό Απόλλωνα!

Ο Σάκης Ρουβάς έχει γενέθλια: Δείτε τη φωτογραφία που τον δείχνει μωρό

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και φαίνεται πώς αυτό ήθελε να μας δείξει και ο Σάκης Ρουβάς μέσα από τη φωτογραφία που δημοσίευσε πριν μερικά λεπτά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ίδιος έχει γενέθλια και δημοσίευσε την πιο γλυκιά του φωτογραφία, απ'όταν μάλιστα ήταν μωρό. «#BirthdayThrowback στη πρώτη μου φωτογράφηση! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας όλα αυτά τα χρόνια!», σχολίασε ο γνωστός τραγουδιστής θέλοντας να ευχαριστήσει τους θαυμαστές τους και κυρίως τις Ρουβίτσες για τις ευχές που λαμβάνει από το πρωί στα social media.


https://www.instagram.com/p/BdkDdncFkoo/

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ωστόσο φαίνεται η ομοιότητα που έχει με τον μικρότερο γιο του Απόλλωνα! Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς μοιάζουν πολύ!

Γενέθλια όμως, είχε χθες και η κόρη του γνωστού τραγουδιστή Αριάδνη. Η Αριάδνη έγινε 5 ετών και η μαμά της, Κάτια Ζυγούλη, της ευχήθηκε «Χρόνια πολλά» με ένα κολάζ φωτογραφιών το οποίο και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. «Πέντε χρόνια γεμάτα με το χαμόγελο της», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία και αμέσως οι ευχές έπεσαν βροχή!

katiazygouli 5 1 2018 12 8 30 365

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει 4 παιδιά και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη κι ευτυχισμένη οικογένεια. Στις 2 Νοεμβρίου 2008, ήρθε στον κόσμο η πρώτη κόρη του ζευγαριού, η Αναστασία, στις 15 Οκτωβρίου 2011 γεννήθηκε ο Αλέξανδρος, στις 3 Ιανουαρίου 2013, γεννήθηκε η δεύτερη κόρη του ζευγαριού, η Αριάδνη και τον Απρίλιο του 2016 γεννήθηκε ο μικρός Απόλλωνας!

Διαβάστε επίσης:
Η εξομολόγηση της Ζυγούλη: «Έχω πάθος με τον θηλασμό. Έχω υπάρξει εθισμένη στην…»

Κάτια Ζυγούλη: Φωτογραφίζει τον 19 μηνών γιο της Απόλλωνα με το αγαπημένο του παιχνίδι

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved