Αν είσαι γονιός, τότε η καθημερινότητα σου, είναι κάπως έτσι… (pics)

Ποιος είπε ότι η καθημερινότητα σου, όταν γίνεσαι γονιός, μοιάζει με εκείνη που βλέπουμε στις διαφημίσεις;

Αν είσαι γονιός, τότε η καθημερινότητα σου, είναι κάπως έτσι… (pics)

Το σπίτι λάμπει, το παιδικό δωμάτιο είναι τακτοποιημένο, τα παιδιά κάθονται ήσυχα στο πάτωμα και παίζουν με τα παιχνίδια τους. Το σπίτι είναι στην εντέλεια κι εσύ κάθεσαι χαλαρή στον καναπέ και αστειεύεσαι με το σύζυγο σου. Μια εικόνα ιδανική, για διαφήμιση. Όχι, όμως απαραίτητα και ρεαλιστική.

Για να είμαστε ειλικρινείς, η καθημερινότητα με παιδιά, είναι κάπως διαφορετική. Για να μπει μία τάξη στο παιδικό δωμάτιο, θα πρέπει να γίνουν μέχρι και διαπραγματεύσεις. Τα παιχνίδια είναι σκόρπια παντού, τα παιδιά ποτέ δεν κάθονται μόνο στο πάτωμα, το σπίτι δεν είναι πάντα στην εντέλεια κι εσύ δεν έχεις πάντα την πολυτέλεια να κάθεσαι χαλαρή στον καναπέ σου.

kathimerinothta m paidia 4

Και αυτή ακριβώς την πραγματικότητα, που δε έχει σχέση με τις διαφημίσεις και την εικόνα που περνάνε στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες, θέλησε να περάσει η βραβευμένη φωτογράφος, Danielle Guenther. Μέσα από μία σειρά αστείων (ενίοτε και λίγο τραβηγμένων) φωτογραφιών, θέλει να δείξει ότι η μητρότητα, αλλά και η πατρότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και το να είσαι γονιός, αποδεικνύεται δύσκολο έργο. Από την περίοδο που το παιδί είναι μωρό, αλλά και αργότερα, όταν έχει μεγαλώσει, η καθημερινότητα σου κρύβει κούραση, τρέξιμο, άγχος, ένταση. Αλλά σίγουρα είναι κάτι που δεν το αλλάζεις με τίποτε.

Δείτε παρακάτω τη δουλειά της Danielle Guenther, που αποτυπώνει τη δύσκολη καθημερινότητα, με μία αστεία ματιά.

Διαβάστε επίσης

Αυτά είναι τα 40 πράγματα που κάνουν καθημερινά οι μαμάδες

Μητρότητα: Η αλλαγή που φέρνει στη ζωή μίας γυναίκας, μέσα από ξεκαρδιστικά σκίτσα (pics)

«Μητέρα»: 8 φωτογραφίες από την καθημερινότητα μίας μαμάς, που σίγουρα θα ταυτιστείς μαζί τους

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved