David Beckham: Είναι αυτή η πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του; (pics)

Της έχει μεγάλη αδυναμία και φαίνεται.

David Beckham: Είναι αυτή η πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του; (pics)

Ο David Beckham έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, Harper με την οποία φροντίζει να περνάει πολλές ώρες μαζί. θα τους δεις να παίζουν, να πηγαίνουν μαζί για ποδόσφαιρο, για βόλτες ή να κάνουν τρυφερές αγκαλίτσες. Και κάθε φορά, που μία κοινή φωτογραφία τους ανεβαίνει στο Instagram, οι followers του, «λιώνουν». Το ίδιο αισθάνεται και η Victoria Beckham.

Η σχεδιάστρια, όχι μόνο δε «ζηλεύει» για την αδυναμία μπαμπά και κόρης, αλλά της αρέσει πολύ και τη συγκινεί να τους βλέπει σε αγαπησιάρικες στιγμές. Εξάλλου, δεν είναι λίγες οι φορές, που ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram τρυφερές τους φωτογραφίες. Το ίδιο έκανε και το απόγευμα της Πέμπτης (4/1), όπου ο David Beckham ποζάρει με την κόρη του και είναι η πιο τρυφερή φωνογραφία τους, που έχουμε δει, μέχρι τώρα.

beckham 4



Μάλιστα, η Victoria Beckham στο σχόλιο της που συνόδευσε την επίμαχη φωτογραφία, εξέφρασε δημοσίως την αγάπη της για το σύζυγό της, τονίζοντας ότι είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Και είναι πράγματι αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής, διαθέτοντας πλέον αρκετό ελεύθερο χρόνο, τον αφιερώνει στα τρία τους μικρότερα παιδιά (ο μεγαλύτερος γιος, ο Brooklyn από τον περασμένο Σεπτέμβριο, μένει στη Νέα Υόρκη για σπουδές).

Μάλιστα, το απόγευμα της ίδια μέρας, ο πατριάρχης της οικογένειας, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Instagram φωτογραφίες, μάλλον από διακοπές που έχουν πάει, με τα τρία μικρότερα παιδιά του. Και είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Μπορείτε να τις δείτε στην παρακάτω gallery.

Διαβάστε επίσης

Τα Χριστούγεννα των Beckhams! Το κρασί των 1280 λιρών και το αντικλεπτικό στις πυτζάμες του David

Victoria Beckham: Η φωτογραφία με την κόρη της είναι η πιο τρυφερή που έχουμε δει στο Instagram

Victoria-David Beckham: Είδαμε το τεράστιο δεντρόσπιτο για τα παιδιά τους και τρίβουμε τα μάτια μας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved