Πόσο τρυφερές στιγμές: Μαμάδες με τους γιους τη μέρα του γάμου τους (pics)

Συγκινητικές στιγμές, που μας έφεραν δάκρυα στα μάτια.

Πόσο τρυφερές στιγμές: Μαμάδες με τους γιους τη μέρα του γάμου τους (pics)

Η μέρα που παντρεύεται το παιδί, είναι η πιο σπουδαία, σημαντική και συνάμα συγκινητική στιγμή για μία μητέρα. Είναι η μέρα, που οι περισσότερες μαμάδες έχουν ονειρευτεί από τότε που το παιδί τους ήταν μικρό. Είναι η μέρα, που περνάνε μπροστά της, όλα τα χρόνια της μητρότητας, από τη στιγμή που έμαθε ότι περιμένει παιδί, όταν το κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της. Τα πρώτα του βήματα, οι πρώτες λεξούλες, η πρώτη μέρα στο σχολείο, τα βράδια που ξενυχτούσε όταν ήταν άρρωστο, οι πρώτοι καβγάδες στην εφηβεία, η μέρα που άνοιξε το παιδί τα φτερά του κι έφυγε από την αγκαλιά της μαμάς.

mama gios gamos 2



Ο γάμος του παιδιού σου είναι το πιο σπουδαίο γεγονός. Μεγάλωσε πια και τώρα είναι έτοιμο να φτιάξει τη δική του οικογένεια. Θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά, όμως, εδώ ισχύει – και με το παραπάνω – ότι μία εικόνα ίσον με χίλιες λέξεις.

mama gios gamos 10

Γι’ αυτό δείτε παρακάτω, μαμάδες με τους γιους τους (μπορείτε να φανταστείτε τι σημαίνει για μία μαμά να παντρεύει το γιο) τη μέρα του γάμου τους. Από τις πιο έντονα συναισθηματικά στιγμές!

Πηγή: huffingtonpost.com

Διαβάστε επίσης

Είναι υπέροχο να έχεις γιο και 20 φωτογραφίες το αποδεικνύουν

Μαμά 98 ετών μετακόμισε στο γηροκομείο για να φροντίζει τον 80χρονο γιο της

Τετράχρονο αγόρι συγκινείται τη στιγμή που η νέα του μητριά του διαβάζει τους όρκους (vid)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved