Ύπνος μωρού: Μία μαμά μοιράζεται το παράδοξο μυστικό για να μην ξυπνάει η κόρη της τα βράδια

Μία μαμά ανακάλυψε τον τρόπο για να μην ξυπνάει το μωρό της τα βράδια, στον ύπνο.

Ύπνος μωρού: Μία μαμά μοιράζεται το παράδοξο μυστικό για να μην ξυπνάει η κόρη της τα βράδια

Η Laura Gerson ανακάλυψε έναν απλό τρόπο, που ενθουσίασε πολλές μαμάδες στο Facebook, για να μην ξυπνάει η κόρη της τα βράδια. Έβαλε στην κούνια της μία ντουζίνα πιπίλες, ώστε κάθε φορά που θα ξυπνάει και θα θέλει πιπίλα, θα μπορεί να βρίσκει μία. Και δεν χρειάζεται και η ίδια να ξυπνάει. Η μαμά από το Essex, μοιράστηκε το δικό της κόλπο με άλλες μαμάδες σε γκρουπ του Facebook, που έπιασε με την 11 μηνών κόρη της.

pipila 2



«Από τότε, που η κόρη μου ήταν 11 μηνών, κοιμόταν με 10 πιπίλες, σκόρπιες μέσα στην κούνια της. Αυτό το έκανα, όταν ανακάλυψα ότι τα βράδια ξυπνούσε κι έκλαιγε επειδή είχε φύγει η πιπίλα της και δεν την έβρισκε. Έτσι, συνειδητοποίησα, πως αν της είχα μέσα στην κούνια σε διάφορα σημεία, σκόρπιες πιπίλες, θα της ήταν εύκολο να βρει μία εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να ξυπνήσει και να κλαίει μέσα στη νύχτα. Από τότε, που εφάρμοσα αυτό το κόλπο, τους τελευταίους, δηλαδή, 8 μήνες, το μωράκι μου, δεν έχει ξυπνήσει τα βράδι», έγραψε χαρακτηριστικά η Laura Gerson.

pipila 1



Η ιδέα της βρήκε θερμή ανταπόκριση από άλλες μαμάδες, την οποία χαρακτήρισαν ως… «ευφυή»! Μάλιστα, δεν ήταν λίγες εκείνες που είπαν ότι θα την εφαρμόσουν και στα δικά τους μωρά. Ενώ, όλες συμφώνησαν ότι θα περάσουν «δύσκολες» στιγμές, όταν θα έρθει η… Νεράιδα της πιπίλας και θα την πάρει μακριά!

Διαβάστε επίσης

Το μωρό σας θέλει πιπίλα; Τι πρέπει να γνωρίζετε

Δέκα πιο συνηθισμένοι λόγοι που τα μωρά ξυπνούν τη νύχτα και πως να το αντιμετωπίσετε

Ύπνος βρέφους: Πώς θα ρυθμίσετε τον ύπνο του μωρού σας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved