Η σύζυγος του σταρ μάς ενημερώνει για την εγκυμοσύνη της, ποζάροντας μόνο με τα εσώρουχα (pic)

Με έναν ασυνήθιστο, θα λέγαμε τρόπο, ενημέρωσε η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού για την πορεία της εγκυμοσύνης της

Η σύζυγος του σταρ μάς ενημερώνει για την εγκυμοσύνη της, ποζάροντας μόνο με τα εσώρουχα (pic)

Το τέταρτο παιδί της οικογένειας περιμένει η καλλονή σύζυγος του ηθοποιού, η οποία είναι φανατική των social media. Μάλιστα, στις προηγούμενες εγκυμοσύνες της, φρόντισε να βγάζει καθημερινό «ανακοινωθέν» για την πορεία της κύησης, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού, στο Instagram.

Ο λόγος για την Hilaria Baldwin, η οποία φαίνεται ότι σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν είναι τόσο ενεργή, όσο έχει συνηθίσει τους followers της. Και μάλλον εκείνοι ανησύχησαν με την τόση ησυχία και άρχισαν να αναρωτιούνται μήπως και της έχει συμβεί κάτι. Και η σύζυγος του Alec Baldwin έσπευσε να τους καθησυχάσει και να τους ενημερώσει ότι όλα πηγαίνουν καλά με την εγκυμοσύνη της.

hilaria baldwin t

Και σε περίπτωση, που κάποιος από τους followers της δεν πειθόταν - λέμε εμείς και προσπαθούμε να δώσουμε μία εξήγηση - είπε να συνοδεύσει τα νέα της, με μία φωτογραφία, όπου η ίδια ποζάρει στο φακό της μόνο με τα εσώρουχα και τη φουσκωμένη κοιλίτσα της σε κοινή θέα. Οι περισσότεροι followers της ενθουσιάστηκαν κι έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο γλυκιά και υπέροχη είναι. Άλλοι, επεσήμαναν πόσο τυχερός είναι ο Alec Baldwin και άλλοι την κατέκριναν για την τολμηρή φωτογραφία, που επέλεξε να ανεβάσει στα social media.

baldwin



Τα συμπεράσματα δικά σας!

Διαβάστε επίσης

Σύζυγος γνωστού ηθοποιού που είναι έγκυος στο 4ο παιδί του ξεσπά: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved