Kate Middleton: Οι 8 κοινές θνητές στιγμές της, μέσα στο 2017 (pics)

Αυτές είναι οι 8 καλύτερες στιγμές και… κοινές θνητές στιγμές της Kate Middleton, μέσα στο 2017!

Kate Middleton: Οι 8 κοινές θνητές στιγμές της, μέσα στο 2017 (pics)

Είναι η αγαπημένη των Βρετανών και όχι τυχαία. Μετά την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Diana, στο πρόσωπο της Kate Middleton είδαν να ξανά ζωντανεύει το παραμύθι της κοπέλας, που ερωτεύεται και παντρεύεται τον αληθινό της πρίγκιπα. Με τη διαφορά, ότι ο έρωτας της με τον πρίγκιπα William, είναι αληθινός, μεγάλος και μοναδικός, χωρίς σκιές και σκάνδαλα. Σε αντίθεση με εκείνον της Diana και του πρίγκιπα Κάρολου, που περισσότερο έμοιαζε με προξενιό.

Η Kate Middleton, είναι μία μοντέρνα κοπέλα, που μπορεί και κινείται με άνεση στα αυστηρά πλαίσια, που προτάσσει το Πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, με την ίδια άνεση και χάρη, μπορεί και το «σπάει» δείχνοντας το καθημερινό της πρόσωπο. Το… κοινό θνητό, που έρχεται κοντά στον κόσμο, γίνεται έναν με εκείνο, αφού και η ίδια είναι μια από αυτούς.

Μάλιστα, η μέλλουσα μανούλα (την άνοιξη θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί), μέσα στο 2017, όχι μία, όχι δύο, αλλά 8 φορές, «έσπασε» το Πρωτόκολλο και άφησε να λάμψει η προσωπικότητά της. Ας τις θυμηθούμε, τώρα που φεύγει και η χρονιά, στη gallery που ακολουθεί

Διαβάστε επίσης

Έτσι πέρασαν τα Χριστούγεννά τους οι βασιλικές οικογένειες (pics)

Kate Middleton – Meghan Markle: Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έχει πολύ παρασκήνιο (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved