Νέα χρονιά, νέα διακόσμηση στο σπίτι; Σας έχουμε τα trends του 2018 για την κρεβατοκάμαρα (pics)

Αν σκέφτεστε με την έλευση της νέας χρονιάς να κάνετε κάποιες μικρές ή μεγάλες αλλαγές στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας, σας έχουμε τις νέες τάσεις.

Νέα χρονιά, νέα διακόσμηση στο σπίτι; Σας έχουμε τα trends του 2018 για την κρεβατοκάμαρα (pics)

Το ξέρετε ότι η διακόσμηση του σπιτιού, μπορεί να επηρεάσει τη διάθεση μας; Και πως αν δε είμαστε και στην καλύτερη μας φάση, αν κάνουμε έστω και μικρές αλλαγές στους χώρους του σπιτιού μας, νιώθουμε καλύτερα.

Εξάλλου, είναι πολλοί που θέλουν να προσθέσουν μικρές νέες πινελιές ή να κάνουν κάποιες αλλαγές στη διακόσμηση, με την έλευση του νέου χρόνου. εμείς, σας έχουμε τι τάσεις του 2018 για την κρεβατοκάμαρα. Ας δούμε ποιες είναι αυτές.

krevatokamaradiakosmisi 13

Το φωτιστικό στο κομοδίνο παίρνει άλλη θέση. Αντί για ένα επιτραπέζιο, αν είναι εφικτό ηλεκτρολογικά, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα κρεμαστό, που να φτάνει λίγο άνω από το κομοδίνο.

krevatokamaradiakosmisi 4

Πράσινο, δαγκωτό. Μπορείτε να βάψετε το τοίχο σε πράσινο χρώμα ή να αγοράσετε κουβερτόριο ή παπλωματοθήκη στο χρώμα αυτό. Γενικότερα, η νέα τάση θέλει μία πράσινη πινελιά στην κρεβατοκάμαρα

krevatokamaradiakosmisi 5

Μπορείτε, όμως, να δώσετε και μία ρομαντική πινελιά, που σύμφωνα με τους ειδικούς είναι η νέα μόδα. Επιλέξτε απαλά χρώματα, όπως το ροζ του βατόμουρου ή το καραμελέ.

krevatokamaradiakosmisi 1

Ταπετσαρίες. Επανήλθαν δυναμικά. Τοποθετήστε στον έναν τοίχο μία ταπετσαρία σε σχέδια, που σε παραπέμπουν σε μέρη τροπικά και εξωτικά. Ή σε έντονα χρώματα, που, όμως, δίνουν μία δυναμική διάσταση

Δείτε στην gallery που ακολουθεί περισσότερες ιδέες.

Πηγή: pouted.com

Διαβάστε επίσης

Ορίστε 34 ιδέες και προτάσεις για να ανανεώσετε το υπνοδωμάτιό σας

Deco: 10 οικονομικές ιδέες για να μεταμορφώσετε την κρεβατοκάμαρά σας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved