2018: Οι δέκα γέννες που θα προκαλέσουν φρενίτιδα στο εξωτερικό

Οι πρώτοι μήνες του 2018 θα είναι ένα ατελείωτο… baby boom στο εξωτερικό.

2018: Οι δέκα γέννες που θα προκαλέσουν φρενίτιδα στο εξωτερικό

Και η μία γέννα είναι πιο διάσημη από την άλλη. Και στο εξωτερικό, με κάποιες από αυτές αναμένεται να γίνει ο απόλυτος χαμός. Ας δούμε, λοιπόν, ποιες είναι οι ξένες celebrities, που θα γίνουν μανούλες τη νέα χρονιά. Και θα καταλάβετε για ποιες οι παπαράτσι θα στηθούν με τις ώρες, έξω από τα μαιευτήρια για ένα κλικ.

Kylie Jenner

kylie jenner

Η «Βενιαμίν» της οικογένειας Kardashian σχεδόν σόκαρε τους πάντες, όταν έγινε γνωστό ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Η ίδια ακόμη δεν το έχει επιβεβαιώσει, αλλά στις αρχές της άνοιξης, αναμένεται να μπει στο κλαμπ των μικρομανάδων του Χόλιγουντ.

Khloé Kardashian

khloe kardashian

Των γεννήσεων θα γίνει στο σπίτι των Kardashans, καθώς και η Khloe είναι έγκυος. Μάλιστα, την εγκυμοσύνη της την παραδέχτηκε πρόσφατα

Kate Middleton

kate middleton

Με μεγάλη αγωνία περιμένουμε την άφιξη του τρίτου μέλους της πριγκιπικής οικογένειας της Kate Middleton και του πρίγκιπα William. Ήδη τα στοιχήματα για το φύλο και το όνομα του νέου πριγκιπικού μωρού, δίνουν και παίρνουν

Candice Swanepoel

candice

Το διάσημο μοντέλου, τον περασμένο Νοέμβριο ανακοίνωσε ότι θα γίνει και πάλι μαμά. Μάλιστα, ο μεγαλύτερος γιος της είναι μόλις 1 έτους.

Eva Longoria

EvaLongoria

Και λίγο πριν φύγει το 2017, ανακοινώθηκε ότι η διάσημη ηθοποιός και σύζυγός της, Jose Baston, θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι, μέσα στη νέα χρονιά.

Miranda kerr

miranda kerr

Το πρώτο της παιδί από το γάμο της με τον Evan Spiegel, περιμένει μέσα στη νέα χρονιά το διάσημο μοντέλο. Η Miranda Kerr έχει ακόμη ένα παιδί, τον 6χρονο Flynn από το γάμο της με τον Orlando Bloom.

Chrissy Teigen

Chrissy Teigen

Το δεύτερο παιδί της περιμένει το διάσημο μοντέλο και ο σύζυγός της, John Legend. Μάλιστα, τα νέα της εγκυμοσύνης τα ανακοίνωσε, μέσω Instagram όπου ρωτούσε την ενός έτους κόρη της, τι έχει η μαμά μέσα στην κοιλίτσα της!

Jeccica Alba

jessica alba

Από μέρα σε μέρα, η γλυκιά ηθοποιός θα φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι. Και μετά από δύο κόρες, με το σύζυγό της Cash Warren θα αποκτήσουν το γιο!

Hilaria Baldwin

hilaria baldwin 1

Με ένα βίντεο στο Instagram, τον περασμένο Νοέμβριο η σύζυγος του Alec Baldwin ανακοίνωσε ότι περιμένουν το τέταρτο παιδάκι τους.

Kirsten Dunst

dunst

Πριν λίγο καιρό, έγινε γνωστή η είδηση ότι η ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδάκι, από τη σχέση της με το συμπρωταγωνιστή της, Jesse Plemons.

Διαβάστε επίσης

Έντεκα διάσημες Ελληνίδες που θα αποκτήσουν παιδί μέσα στο 2018

Εννέα διάσημες Ελληνίδες, που έγιναν μανούλες μέσα στο 2017

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved