Πρωτοχρονιάτικη διακόσμηση: Ιδέες για να δώσετε άκρως γιορτινό τόνο στο ρεβεγιόν (pics)

Η παραμονή Πρωτοχρονιάς είναι ένα πάρτι. Φεύγει ο παλιός ο χρόνος και έρχεται ο νέος με τα δώρα και μπόλικη χαρά!

Πρωτοχρονιάτικη διακόσμηση: Ιδέες για να δώσετε άκρως γιορτινό τόνο στο ρεβεγιόν (pics)

Και αν σκοπεύετε να κάνετε ρεβεγιόν στο σπίτι σας, με φίλους ή συγγενείς, τι λέτε να διοργανώσετε ένα πάρτι. Αντί για ένα ρεβεγιόν, που θα περιορίζεται στα αυστηρά πλαίσια της τυπικότητας. Κι, αν στο ρεβεγιόν θα έχετε και τα παιδιά, τότε μία νότα πάρτι και ξεφαντώματος, είναι κάτι που θα τα ενθουσιάσει, θα τα ζήσουν με την ψυχή τους και θα τα θυμούνται, πάντα ευχάριστα.

Και δεν θα περάσει η αλλαγή του χρόνου, στις παιδικές τους θύμησες ως μία μάζωξη ενηλίκων, όπου μιλούσαν γύρω από το τραπέζι για πολιτικά, που μπορεί στο τέλος να κατέληγαν και σε τσακωμούς.

Ας δούμε, λοιπόν, κάποιες μικρές πινελιές, που μπορείτε να προσθέσετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας, ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχτεί το πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

Καπέλα

kapelo

Αγοράστε καπέλα και άλλα αξεσουάρ πάρτι και προσφέρετέ τα στους καλεσμένους. Φορέστε τα στην αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή της χρονιάς και ζήστε χαρούμενα, αυτά τα τελευταία 10 δευτερόλεπτα της χρονιάς, που φεύγει. Και αν δεν ήταν και η τυχερή σας; Ξορκίστε την.

Στολίστε τους τοίχους

new year banner

Βάλτε στους τοίχους banner με καλή χρονιά, 2018 ή οτιδήποτε άλλο παραπέμπει στην αλλαγή της χρονιάς. Μπορείτε επίσης, να φτιάξετε ένα τραπέζι, όπου θα έχετε πάνω σε αυτό τα ποτά και να το στολίσετε καταλλήλως.

Κρεμάστε στολίδια

mpales

Μπορείτε να κρεμάσετε χριστουγεννιάτικα στολίδια από τα φωτιστικά σας

Κεριά

keria

Αν έχετε χώρο, μπορείτε να τοποθετήσετε στη μέση της τραπεζαρίας, κεριά. Μπορείτε, επίσης, να βάλετε κεριά στα τραπεζάκια του σαλονιού ή στο μπουφέ. Με προσοχή, όμως, αν έχετε παιδιά.

Μπαλόνια

fanarakia

Πάρτι χωρίς μπαλόνια, γίνεται; Δεν γίνεται. Μπορείτε να φουσκώσετε μπαλόνια και να τα έχετε να περιφέρονται μαζί σας, ή να προτιμήσετε αυτά με ήλιον και να τα έχετε κολλημένα στο ταβάνι σας.

Διαβάστε επίσης

Ρεβεγιόν στο σπίτι: Πώς να στρώσετε το γιορτινό τραπέζι

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι: 7 συνταγές, που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved