Έντεκα διάσημες Ελληνίδες που θα αποκτήσουν παιδί μέσα στο 2018

Και τη νέα χρονιά η ελληνική showbiz αναμένεται να τη «βγάλει» στο μαιευτήριο!

Έντεκα διάσημες Ελληνίδες που θα αποκτήσουν παιδί μέσα στο 2018

Το 2017, ο «πελαργός» είχε πολλή δουλειά, καθώς δεν ήταν λίγες οι «επώνυμες» Ελληνίδες που έγιναν μανούλες. Το ίδιο θα συμβεί, όμως, και τη νέα χρονιά, αφού επίσης αρκετές κυρίες, αναμένεται να γίνουν μανούλες, μέσα στο 2018. Για κάποιες θα είναι η πρώτη φορά, για άλλες η δεύτερη, για άλλες η τρίτη. Κάποιες εγκυμοσύνες ήταν αναμενόμενες και κάποιες ήταν έκπληξη. Ας δούμε, λοιπόν, ποια θα είναι τα πρώτα γεννητούρια του νέου έτους.

Αθηνά Οικονομάκου

oikonomakou

Η γνωστή ηθοποιός, θα λέγαμε ότι ήταν από τις… εκπλήξεις, αν και με το σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο είναι χρόνια μαζί και ένα μωρό ήταν κάτι που το ήθελαν. Το ζευγάρι θα κρατάει το μωράκι τους, με το καλό, στις αρχές της Άνοιξης, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο

Δούκισσα Νομικού

dnomikoy

Το παζλ της ευτυχίας της γλυκιάς Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη θα συμπληρωθεί σε λίγους μήνες, που θα κρατούν, με το καλό το πρώτο τους παιδάκι. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο, και λίγους μήνες μετά ήρθε και η εγκυμοσύνη.

Βίκυ Καγιά

kagia

Μαμά για δεύτερη φορά, θα γίνει η Βίκυ Καγιά. Το πρώην μοντέλο και ο Ηλίας Κρασσάς, μετά την κόρη τους Bianca, θα αποκτήσουν και το γιο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

tsimtsili

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία της να αποκτήσει και τρίτο παιδάκι. Και τον Μάιο του 2018, το όνειρό της θα γίνει – και με το καλό – και επίσημα πραγματικότητα, αφού με το σύζυγό της, Θέμη Σοφό, θα κρατούν στην αγκαλιά το νέο τους μωρό. Το ζευγάρι έχει άλλες δύο κόρες, τη Νάγια και τη Μαίρη, ενώ δεν έχουν κρύψει την επιθυμία να αποκτήσουν κι ένα αγοράκι. Για να δούμε.

Αθηναϊς Νέγκα

negka

Μαμά για δεύτερη φορά θα γίνει, στις αρχές του χρόνου η γνωστή παρουσιάστρια. Μάλιστα, η Αθηναϊς Νέγκα αποκάλυψε ότι περιμένει παιδάκι, πριν λίγο καιρό κι ενώ διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Κατερίνα Τσάβαλου

tsavaloy

Μέσω Instagram, η γλυκιά ηθοποιός αποκάλυψε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί. Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο σύντροφός της, Δημήτρης Στεργίου θα κρατούν στην αγκαλιά την κόρη τους, στις αρχές του χρόνου. Ενώ λίγο πριν φύγει το 2017 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο.

Έλενα Παπαϊωάννου

papaioannoy

Η γνωστή τραγουδίστρια, το καλοκαίρι του 2018 θα γίνει μαμά για πρώτη φορά. Λίγο μετά το γάμο της με τον μπασκετμπολίστα, Δημήτρη Βεργίνη, έμαθαν τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης!

Όλγα Λαφαζάνη

lafazani

Μαμά για δεύτερη φορά θα γίνει η γνωστή παρουσιάστρια. Μάλιστα, παραδέχτηκε τις φήες που κυκλοφορούσαν, μέσα από την εκπομπή που συμμετέχει, «Επιτέλους Σαββατοκύριακο». Η Όλγα Λαφαζάνη και ο Νίκος Οικονόμου, μετά την κόρη τους, θα αποκτήσουν γιο.

Μαρίνα Ασλάνογλου

aslanogloy

Η γλυκιά ηθοποιός και ο σύζυγός της, Δημοσθένης Πέππας, μετά το γάμο τους θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι. Η Μαρίνα Ασλάνογλου αναμένεται να γεννήσει στις αρχές του νέου έτους.

Ήβη Αδάμου

adamoy

Λίγο πριν φύγει το 2017 «έσκασε» η είδηση ότι η νεαρή τραγουδίστρια και ο Μιχάλης Κουινέλης θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι. Η Ήβη, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Μαριέττα Χρουσαλά

xroysala

Μέχρι την ώρα που γράφουμε αυτές τις αράδες, η γνωστή παρουσιάστρια διανύει τις τελευταίες μέρες της τρίτης εγκυμοσύνης της. Η Μαριέττα Χρουσαλά αναμένεται να γεννήσει σύντομα. Και δεν αποκλείεται το μωρό της οικογένειας να έρθει λίγο πριν ή λίγο μετά τη νέα χρονιά!

Διαβάστε επίσης

Εννέα διάσημες Ελληνίδες, που έγιναν μανούλες μέσα στο 2017

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved