Μάνος Παπαγιάννης: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το γιο του στο Instagram και το χαριτωμένο σχόλιο

Τρεις μήνες μετά τη γέννηση του γιου του ο Μάνος Παπαγιάννης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το γιο του!

Μάνος Παπαγιάννης: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με το γιο του στο Instagram και το χαριτωμένο σχόλιο

Ο μικρούλης ήρθε στον κόσμο πρόωρα και έφερε από την αρχή της άφιξής του, «άνω-κάτω» τη ζωή των γονιών του. Φαίνεται ότι ήθελε όχι μόνο να κάνει μια θεαματική και αναπάντεχη εμφάνιση αλλά να μείνει και για λίγο «ανεξάρτητος» στη θερμοκοιτίδα.

Τέλος καλό όμως, όλα καλά! Ο «μαχητής» της Αγγελικής Δαλιάνη και του Μάνου Παπαγιάννη, έμεινε για μερικές μέρες στη ΜΕΝΝ και λίγο αργότερα επέστρεψε στο σπίτι όπου τον περίμενε η μεγάλη του αδερφή για να τον φροντίσει.

Η γνωστή ηθοποιός έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες με τον γιο της στα social media, με εκείνη που τη δείχνει να τον θηλάζει να μαζεύει τα περισσότερα likes και σχόλια. Ωστόσο, τόσους μήνες ο Μάνος Παπαγιάννης δεν είχε δημοσιεύσει ούτε μια φωτογραφία με το γιο του στο δικό του προσωπικό λογαριασμό στο Instagram πέρα από τα χεράκι του την ημέρα που γεννήθηκε!

manospapagiannis 29 12 2017 8 11 2 368

Γιατί χθες, αργά το βράδυ ο ηθοποιός δημοσίευσε μια γλυκιά και τρυφερή φωτογραφία που τον δείχνει να κρατά στην αγκαλιά του το μικρό του «καλικαντζαράκι!».


https://www.instagram.com/p/BdQNZitAEUT/

«Το έπιασα το καλικαντζαράκι!!!», σχολιάζει ο Μάνος Παπαγιάνννης, κάτω από τη φωτογραφία χρησιμοποιώντας και τα hastags «#dad #son #baby #family #love #happy #christmas #happynewyear».

Διαβάστε επίσης:

Αγγελική Δαλιάνη: «Δεν υπάρχει τίποτε πιο όμορφο από το μητρικό γάλα»

Αγγελική Δαλιάνη: Η εντυπωσιακή μεταμφίεση της κόρης της για το Halloween (photo)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved