Πάρτι Gorjuss Santoro; 30 υπέροχες ιδέες για τούρτες με την αγαπημένη φιγούρα των κοριτσιών

Κοριτσίστικες τούρτες με θέμα τις Gorjuss!

Πάρτι Gorjuss Santoro; 30 υπέροχες ιδέες για τούρτες με την αγαπημένη φιγούρα των κοριτσιών

Σίγουρα όλες οι μαμάδες που έχουν κορίτσια από 5 ετών και επάνω, γνωρίζουν σίγουρα τις Gorjuss. Τις φιγούρες της εταιρίας Santoro που είναι γνωστές με αυτό το όνομα. Τους τελευταίους μήνες οι κάρτες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, στα περίπτερα, στα ψιλικατζίδικα και τα καταστήματα παιχνιδιών, έχουν γίνει μανία για όλα τα κορίτσια.

Απεγνωσμένα οι μαμάδες ψάχνουν στα καταστήματα για τις περιβόητες αυτές κάρτες αλλά και για το άλμπουμ όπου μπορούν να τις αποθηκεύσετε. Θέλοντας να δώσουμε λύση σε όλες αυτές τις μαμάδες, (όχι που θα βρουν κάρτες και άλμπουμ) αλλά πώς θα βρουν μια όμορφη τούρτα με την Gorjuss που ζητά το κοριτσάκι τους, βρήκαμε στο διαδίκτυο τις 30 ωραιότερες τούρτες για κορίτσια και σας τις παρουσιάζουμε.

Αν λοιπόν η κόρη σας, κλαίει και ζητά τούρτα Santoro για το πάρτι της, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στην gallery παρακάτω. Σίγουρα θα βρείτε κάποια που θα αρέσει τόσο σε εσάς όσο και στη μικρή σας νεράιδα που λατρεύει αυτό το κορίτσι με τα μαύρα μαλλιά χωρίς στόμα και μύτη!

Διαβάστε επίσης:
31 υπέροχες ιδέες για παιδικές τούρτες (εικόνες)

Ιδέες για παιδικές τούρτες εμπνευσμένες από ταινίες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved