Έτσι πέρασαν τα Χριστούγεννά τους οι βασιλικές οικογένειες (pics)

Λεπτομέρειες που δεν μπορούν να μείνουν κρυφές!

Έτσι πέρασαν τα Χριστούγεννά τους οι βασιλικές οικογένειες (pics)

Τσάι με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β' της Βρετανίας, διακοπές στην Αυστραλία ή επίσημες υποχρεώσεις: Οι βασιλείς κάνουν διαφορετικά σχέδια για τις διακοπές των Χριστουγέννων και πάντα κάποιες λεπτομέρειες παραμένουν μυστικές.

xristoygenna basilikis oikogeneias 5

Κάθε χρόνο η βρετανική βασιλική οικογένεια συναντιέται στο εξοχικό της βασίλισσας της Βρετανίας Ελισάβετ στο Σάντριγχαμ, στην κομητεία του Νόρφολκ της ανατολικής Αγγλίας. Η οικογένεια συγκεντρώνεται στις 24 Δεκεμβρίου για το απογευματινό τσάι που προσφέρει η βασίλισσα, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας «Handelsblatt».

Σε αντίθεση με τα περισσότερα παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο, τα δισέγγονα της βασίλισσας, ο πρίγκιπας Τζορτζ και η αδερφή του Σάρλοτ ανυπομονούν να ανοίξουν τα δώρα τους την παραμονή των Χριστουγέννων - μία παράδοση που πηγαίνει πίσω στους Γερμανούς προγόνους της βασίλισσας. Τα παιδιά στη Βρετανία δεν επιτρέπεται να ανοίξουν τα δώρα τους έως το πρωί της ημέρας των Χριστουγέννων.

xristoygenna basilikis oikogeneias 8

Στις 25 Δεκεμβρίου τελείται χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία του Σάντριγχαμ. Φέτος τα βλέμματα ήταν στραμμένα στην Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μάρκλ, η οποία παρέστη για πρώτη φορά στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία, τέσσερις εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι.

kensingtonroyal 27 12 2017 12 40 56 575

Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν υποχρέωση να ακούσουν το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της βασίλισσας προς τους πολίτες, το οποίο μεταδίδεται και μέσω τηλεόρασης το απόγευμα της 25ης Δεκεμβρίου. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Δούκισσα Κέιτ βρίσκονται επίσης στην εκκλησία, αν και συνήθως περνούν την ημέρα των Χριστουγέννων με τα παιδιά τους και τους γονείς της Κέιτ, τους Μίντλετονς.

kungahuset 27 12 2017 12 40 29 11

Στη Σουηδία γιορτάζουν διπλά: μια μέρα πριν την παραμονή των Χριστουγέννων, στις 23 Δεκεμβρίου, η βασίλισσα Σίλβια έγινε 74. Πώς ακριβώς η οικογένεια πέρασε τα Χριστούγεννα δεν αποκαλύφθηκε. Η διάδοχος του θρόνου, πριγκίπισσα Βικτόρια και η οικογένειά της έστειλαν χαιρετισμούς από χιονισμένο τοπίο την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα με βίντεο και φωτογραφίες. Η πριγκίπισσα Στέλλα και ο αδελφός της Όσκαρ έκαναν έλκηθρο με τους γονείς τους. «Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος» ευχήθηκε η Στέλλα. Στο τέλος του βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Youtube, η οικογένεια κάθεται μπροστά στο τζάκι παίζοντας παιχνίδια σε δωμάτιο διακοσμημένο χριστουγεννιάτικα με ξωτικά, κεριά και γλυκά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

πηγή: ΑΠΕ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved