Τα πιο απίστευτα δώρα Χριστουγέννων που έχετε δει είναι αυτά

Δεν έχει σημασία αν πιστεύετε στον Άγιο Βασίλη ή όχι. Σε όλους αρέσει να ανταλλάσσουν δώρα.

Τα πιο απίστευτα δώρα Χριστουγέννων που έχετε δει είναι αυτά

Ακόμα και αν πρόκειται για δώρα συμβολικά, αυτό που πραγματικά έχει σημασία – και ουσία- είναι η χειρονομία και κυρίως η σκέψη.

Τι γίνεται όμως όταν τα δώρα που παίρνουμε μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό, όχι από ευχαρίστηση, αλλά από αμηχανία; Το αντιμετωπίζετε με χιούμορ και προφανώς εκτιμάτε πλέον εκείνο το ζευγάρι από κάλτσες με ταράνδους που είχατε λάβει ως δώρο πέρυσι και καταχωνιάσατε στο συρτάρι.

Το BoredPanda συγκέντρωσε μερικά από τα χειρότερα (ή πιο αστεία) δώρα που βρέθηκαν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και εμείς με τη σειρά μας σας τα παρουσιάζουμε.

Και μην ξεχνάτε: Με όλο τον ενθουσιασμό και την αδρεναλίνη των εορτών, το άνοιγμα των δώρων μπορεί να χάσει την σημασία του. Τα παιδιά καταλήγουν να ανοίγουν το ένα δώρο μετά το άλλο με μόνο σκοπό να περάσουν από το προηγούμενο στο επόμενο. Προσπαθήστε να επιβραδύνετε την όλη διαδικασία βάζοντας τον καθένα να ανοίγει ένα δώρο την φορά, να απολαμβάνει την στιγμή και να μοιράζεται την χαρά του κάθε μέλους της οικογένειας καθώς ανοίγει το δικό του δώρο κι ενώ περιμένει την σειρά του για το επόμενο άνοιγμα.

Διαβάστε επίσης

Χριστουγεννιάτικα δώρα για φίλους- 32 ιδέες για να επιλέξετε
Έξι «δώρα» που πραγματικά χρειάζονται τα παιδιά αυτά τα Χριστούγεννα
Χτύπησε και δάγκωσε τους γιους της επειδή άνοιξαν τα χριστουγεννιάτικα δώρα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved