Επιτέλους! Μετά από τόσους μήνες κρυμμένη, εμφανίστηκε και ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

H αδερφή της, δημοσίευσε πριν λίγες ώρες μια φωτογραφία που τη δείχνει για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες που κρυβόταν!

Επιτέλους! Μετά από τόσους μήνες κρυμμένη, εμφανίστηκε και ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Τι και αν η οικογένειά της, δημοσίευε φωτογραφίες καθημερινά στα social media.Εκείνη ούτε φωνή ούτε ακρόαση, κάνοντας πολλούς να σχολιάζουν αυτή της την απουσία από τα οικογενειακά events.

Κάθε χρόνο όλοι ήταν συγκεντρωμένοι. Τι έγινε φέτος λοιπόν και μια από τις μικρότερες κόρες εξαφανίστηκε για αρκετούς μήνες; Και πάνω που τα σχόλια φούντωναν και τα σενάρια άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν, η μεγαλύτερη αδερφή της που πριν μερικές εβδομάδες επιβεβαίωσε τη δική της εγκυμοσύνη της, δημοσίευσε φωτογραφίες τους από το πάρτι των Χριστουγέννων.

Ακόμη και στο πάρτι όμως, η Kylie Jenner δεν άφησε να τραβήξει κανείς φωτογραφίες τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η Khloe στις φωτογραφίες που δημοσίευσε δείχνει μόνο τα πρόσωπά τους, ενώ φαίνεται να το διασκεδάζουν αρκετά.

kylie jenner egkyos xristoygenna 3

Πηγές από το οικογενειακό περιβάλλον ανέφεραν ότι η Kylie ενώ έλαμπε δεν ήθελε να τραβά την προσοχή η κοιλίτσα της. Ακόμη θέλει να κρατήσει αυτή την εγκυμοσύνη προσωπική και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όλη η οικογένεια Kardashian έμεινε στο σπίτι της μαμάς Kris, συμπεριλαμβανομένων της Kim Kardashian, του Kanye West, του Rob Kardashian, της Koyrtney Kardashian και της Kendal Jenner.

To πρωί ξύπνησαν όλοι μαζί με την Khloe να δημοσιεύει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δίνοντας απάντηση σε όλους εκείνους που πίστευαν ότι η μικρότερη αδερφή της δεν ήταν στο πάρτι που διοργάνωσε η μητέρα τους. «Ο κόσμος πιστεύει ότι δεν ήσουν μαζί μας χθες το βράδυ!» της είπε με την Kylie απαντάει, «Κι όμως, ήμουν!».

kylie jenner egkyos xristoygenna 2

Διαβάστε επίσης:
Η Kylie Jenner περιμένει κοριτσάκι κι έχουμε όλες τις αποδείξεις από την ίδια

Χαμός με την εγκυμοσύνη της Kylie Jenner: Τα απίστευτα σενάρια που κυκλοφορούν

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved