Τα Χριστούγεννα των Beckhams! Το κρασί των 1280 λιρών και το αντικλεπτικό στις πυτζάμες του David

Η οικογένεια του David και της Victoria Beckham δημοσίευσαν στο Instagram, φωτογραφίες από τα Χριστούγεννά τους και ομολογούμε ότι μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό!

Τα Χριστούγεννα των Beckhams! Το κρασί των 1280 λιρών και το αντικλεπτικό στις πυτζάμες του David

Από πού να πρώτο-ξεκινήσουμε; Από το κρασί των 1280 λιρών ή το ότι ο γνωστός ποδοσφαιριστής φορούσε πυτζάμες με το αντικλεπτικό ακόμη καρφιτσωμένο επάνω.

Ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Victoria άρχισε να δημοσιεύσει αρκετά αποσπάσματα από την οικογενειακή τους βραδιά σε Instagram stories παρέα με τον σύζυγό της και τον μεγαλύτερο γιο της, Brooklyn.

Σε μία από τις φωτογραφίες η ίδια φαίνεται να κρατά ένα μπουκάλι τεκίλα με καφέ που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για εκείνη. Η ίδια σχολιάζει: «Δώρο από κάποιον που με γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Τεκίλα με καφέ. Παρατηρήστε την ταμπέλα...». Στην ταμπέλα φαίνεται η ίδια η Victoria.

xristoygenna 2017 beckhams 8

Σε μία άλλη φωτογραφία φαίνεται ο σύζυγός της David, να φορά το δώρο του, έχοντας ακόμη το αντικλεπτικό επάνω. Πάλι η διάσημη μαμά σχολιάζει: «Όταν ο Άγιος Βασίλης φέρνει πυτζάμες... αλλά δεν βγάζει το αντικλεπτικό».

xristoygenna 2017 beckhams 5

Και σε μια τρίτη φωτογραφία φαίνεται ο γιος της Brooklyn, να κρατά ενώ ροζ ποτό στο χέρι. «Η μαμά είναι εδώ. Λατρεύει το ροζ ποτό!», σχολίασε για μια ακόμη φορά το spice girl!

xristoygenna 2017 beckhams 4

Το πρωί των Χριστουγέννων η Victoria δημοσίευσε το γράμμα που άφησε ο Άγιος Βασίλης για τα παιδιά της Romeo, 15 ετών, Cruz, 12 ετών, Harper, 6 ετών και ο Brooklyn, 18 ετών. Το γράμμα έγραφε ότι οι τέσσερίς τους ήταν «πολύ καλά παιδιά» και ότι απόλαυσε τις σοκολάτες, τις πίτες και το γάλα που του άφησαν. Επίσης, επισήμανε ότι ο «Ρούντολφ λάτρεψε το καρότο του» και ότι θα τους επισκεφθεί ξανά την επόμενη χρονιά.

Η Victoria, μεταξύ άλλων όμως έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους και το κόκκινο κρασί των 1280 λιρών, Chateau Margaux, που απόλαυσε εκείνη την ιδιαίτερη μέρα, μαζί με το αγαπημένο της ροζ κοκτέιλ από τα χεράκια της μαμάς της, Jackie Adams.

xristoygenna 2017 beckhams 2

Φωτογραφίες όμως, δημοσίευσε και ο David Beckham στον προσωπικό του λογαριασμό. Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ίδιος, η σύζυγός του και ο γιος του Brooklyn!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved