Απίθανες ιδέες για να οργανώσετε το τέλειο παιδικό πάρτι γενεθλίων, τα Χριστούγεννα (pics)

Σας έχουμε ιδέες για να οργανώσετε το τέλειο παιδικό πάρτι γενεθλίων, τις μέρες των Χριστουγέννων!

Απίθανες ιδέες για να οργανώσετε το τέλειο παιδικό πάρτι γενεθλίων, τα Χριστούγεννα (pics)

Το παιδάκι σας έχει γενέθλια, μέσα στις Γιορτές; Κανένα πρόβλημα. Το αντίθετο, μπρείτε να οργανώσετε ένα πάρτι, στο πνεύμα των Χριστουγέννων και που θα είναι τόσο μαγικό και χαρούμενο ως προς τη γενικότερη ατμόσφαιρα, που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους.

Δείτε παρακάτω κάποιες ιδέες, που «αλιεύσαμε» από το διαδίκτυο και μας άρεσαν πολύ. Είναι εύκολες και μπορείτε να εμπνευστείτε κι εσείς.

Πρώτα απ’ όλα, το γεγονός ότι τα σχολεία είναι κλειστά αυτές τις μέρες, δε σημαίνει ότι δε μπορείτε να καλέσετε τους φίλους του παιδιού. Φτιάξτε προσκλήσεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων (θα βρείτε αρκετές στο εμπόριο), μιλήστε με τις υπόλοιπες μαμαδες και κανονίστε να τις στείλετε στους φίλους.

Και πάμε στα γλυκά. Η τούρτα σίγουρα θα είναι στο σχέδιο, που θα επιλέξει το παιδί. Αλλά, αναλόγως τον ήρωα που θα επιλέξει, μπορείτε να παίξετε με τα Χριστούγεννα. Για παράδειγμα, αν τους αρέσουν τα minions, μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο πολλές εικόνες με τους αγαπημένους ήρωες, σε χριστουγεννιάτικο mood και να ζητήσετε από το ζαχαροπλαστείο να σας τις τυπώσουν. Ή μπορείτε να ζητήσετε να σας φτιάξουν με ζαχαρόπαστα ένα ανάλογο σχέδιο. Ακόμη κι εσείς μπορείτε να φτιάξετε.

Cupcakes

cupkaes

Μπορείτε να φτιάξετε χριστουγεννιάτικα cupcakes. Από σχέδια, μπόλικα. Άγιος Βασίλης, χιονάνθρωπος, χριστουγεννιάτικες μπάλες, ξωτικά, γκι, τάρανδοι, Ρούντολφ το ελαφάκι. Δείτε εδώ συνταγή για cupcake Ρούντολφ το ελαφάκι.

Cake pops

cakepops

Από ένα πάρτι γενεθλίων, δε λείπουν τα cake pops. Δώστε τους μία χριστουγεννιάτικη πινελιά, με τα κλασικά χρώματα της περιόδου, το πράσινο και το κόκκινο. Εξάλλου, είναι δύο χρώματα, που ταιριάζουν είτε το πάρτι είναι για κοριτσάκι, είτε για αγόρι. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να τα φτιάξετε.

Χριστουγεννιάτικα μπισκότα

biskota

Μία απίθανη ιδέα, είναι να φτιάξετε χριστουγεννιάτικα μπισκότα. Και να τα στολίσετε με χριστουγεννιάτικες φιγούρες, όπως ο Άγιος Βασίλης, ο Ρούντολφ το ελαφάκι, χιονάνθρωποι κ.α. Δείτε εδώ επτά προτάσεις και πώς να τα φτιάξετε.

Διακόσμηση

diakosmisi

Κι εννοείται ότι η διακόσμηση μπορεί να είναι στο πνεύμα των ημερών. Γκι, χριστουγεννιάτικες μπάλες, μπαλόνια, γιρλάντες, μπορούν να στολίσουν το τραπέζι με τα γλυκά και τα σνακ.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες ιδέες

Διαβάστε επίσης

5 χρηστικές συμβουλές για τα πάρτυ γενεθλίων των παιδιών σας

Ιδέες για χειμωνιάτικα παιδικά πάρτυ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved