Eva Longoria: Οι πρώτες της φωτογραφίες, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης (pics)

Από τις πιο γλυκιές εγκυούλες!

Eva Longoria: Οι πρώτες της φωτογραφίες, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης (pics)

Πριν λίγες μέρες, «έσκασε» η είδηση ότι η Eva Longoria περιμένει το πρώτο της παιδί. Και τώρα, ήρθαν και οι πρώτες φωτογραφίες της με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και τρέλαναν τους πάντες. Η 42χρονη ηθοποιός και ο επιχειρηματίας σύζυγός της, Jose Baston σε λίγους μήνες από τώρα, θα κρατούν στην αγκαλιά το γιο τους, όπως ανακοινώθηκε. Και η χαρά τους είναι απερίγραπτη, αφού έτσι θα συμπληρωθεί το παζλ της ευτυχίας τους.

eva longoria jose baston

Μέχρι τότε, απολαμβάνουν τις στιγμές και φροντίζουν να τις μοιράζονται με αγαπημένα τους πρόσωπα. Όπως έκαναν και τα Χριστούγεννα, που τα γιόρτασαν με καλούς φίλους. Το ζευγάρι από τη περασμένη Παρασκευή (22/12) βρίσκεται στο Μαϊάμι για τις Γιορτές και από εκεί κυκλοφόρησαν οι πρώτες της φωτογραφίες, με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η Eva Longoria και ο σύντροφός της απόλαυσαν τη βόλτα τους στην κοσμοπολίτικη πόλη, ενώ γιόρτασαν μαζί με τους διάσημους φίλους τους, Olivia Munn, Gabrielle Union και Serena Williams, η οποία φέτος πέρασε τα πρώτα της Χριστούγεννα με την τεσσάρων μηνών κόρη της.

eva longoria gabrielle union serena williams olivia munn

Μάλιστα, η ηθοποιός, Olivia Munn ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram όλης της παρέας και εκεί, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και πάλι την έγκυο Eva Longoria, η οποία είναι πιο γλυκιά από ποτέ! Φορούσε ένα μαύρο φούτερ, καπελάκι και ήταν αμακιγιάριστη. «Χριστούγεννα. Όταν οι φίλοι σου είναι η οικογένειά σου» ήταν το σχόλιο της Olivia Munn στις φωτογραφίες, που δημοσίευσε. Λίγο αργότερα, ανέβασαν και μία φωτογραφία της μέλλουσας μανούλας, με μαύρη τουαλέτα, με την κοιλίτσα της ίσα που διακρινόταν.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της μέλλουσας μανούλας, στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης

Eva Longoria: Μόλις δεις τις φωτογραφίες του νέου της σπιτιού, θα καταλάβεις γιατί άφησε το παλιό

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved