Μια μαμά ξεσπά: «Σταματήστε να στέλνετε τα άρρωστα παιδιά σας στο σχολείο!»

Μία μαμά από τον Καναδά δημοσίευσε την φωτογραφία που βλέπετε με ένα σχόλιο και προκάλεσε τις αντιδράσεις, (θετικές και αρνητικές) πολλών μαμάδων!

Μία Μαμά
Μια μαμά ξεσπά: «Σταματήστε να στέλνετε τα άρρωστα παιδιά σας στο σχολείο!»

Το ποστ της απευθυνόταν σε όλους εκείνους τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο άρρωστα.

Η Maria Jordan MacKeigan έγραψε το παρακάτω μετά την απάντηση μιας μαμάς στο σχολείο της κόρη της που της είπε ότι έχει δουλειά στο γραφείο και δεν μπορεί να κρατήσει το άρρωστο παιδί της στο σπίτι για να το φροντίσει. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι θέτουν σε "κίνδυνο" την υγεία των άλλων απλά και μόνο επειδή "έχουν τόσα πολλά να κάνουν"».


https://www.instagram.com/p/Bat9n9PHLn5/

Η κόρη της Maria, η Jordan Grace, δεν έχει γερό ανοσοποιητικό σύστημα εξαιτίας του Συνδρόμου Down, κάτι που σημαίνει ότι ακόμη και η παραμικρή ίωση μπορεί να οδηγήσει στην πιο σοβαρή ασθένεια. «Το σχολείο δεν είναι babysitting κλαμπ. Το άρρωστο παιδί σας, χρειάζεται την αγκαλιά σας, τα χάδια σας, τα γιατρικά σας. Θέλουν να τα αγαπάτε και να τα φροντίζετε ώστε να γίνουν καλά. Όταν η Jordan Grace είναι άρρωστη, σκέφτομαι πρώτα εκείνη... αλλά σκέφτομαι και τους άλλου. Δεν θέλω το παιδί μου να κολλήσει κάποιον άλλο ειδικά κάποιον που μπορεί να καταλήξει στο νοσοκομείο επειδή το μικρό τους σωματάκι δεν μπορεί να "παλέψει" την ίωση όπως το δικό τους παιδί!».

Η αντίδραση κάποιων ήταν άμεση και συμφώνησαν με τη Maria, κάποιοι όμως είχαν και διαφορετικές απόψεις.

Bethany Ann McGuire: Είμαι δασκάλα. Είμαι 9η μέρα στο κρεβάτι και αυτό για να μην κολλήσω τα παιδιά στο σχολείο. Δεν ξέρω ποιο παιδί με κόλλησε αλλά υπήρχαν 4 παιδιά στην τάξη με πυρετό, υγρές μύτες και έντονο βήχα.

Nancy LuckBell: Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω μαζί σου. Η κόρη μου έχει άσθμα και μια μικρή ίωση μπορεί να μας ταλαιπωρήσει για μέρες.

Karn Drasheff: Αλήθεια είναι. Απλά κρατήστε τα παιδιά στο σπίτι.

Mariah Scholz Steele: Με πυρετό, διάρροια και εμετό τα παιδιά μου τα κρατάω στο σπίτι. Με δέκατα, βήχα, μύξες κλπ πάνε σχολείο!

Sally Wright: Μακάρι να είχαμε την οικονομική δυνατότητα να μείνουν τα παιδιά στο σπίτι, αλλά για να βγάλουμε χρήματα πρέπει να δουλέψουμε, όχι να παίρνουμε κάθε λίγο και λιγάκι άδεια από τη δουλειά. Αν πέσει ο πυρετός το παιδί πάει σχολείο. ΤΕΛΟΣ

Εσείς τι πιστεύετε; Αφήστε το σχόλιό σας στη φόρμα μηνυμάτων στην αρχή του άρθρου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved