Kate Middleton – Meghan Markle: Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έχει πολύ παρασκήνιο (pics)

Αυτή τη μέρα, την περιμέναμε, τρελά!

Kate Middleton – Meghan Markle: Η πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση έχει πολύ παρασκήνιο (pics)

Οι δύο νύφες του Παλατιού, επιτέλους έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση. Η «παλιά» Kate Middleton και η «νέα» Meghan Markle, σαν δύο καλές συννυφάδες (κι, όμως, αυτή είναι η πραγματική τους συγγένεια) στάθηκαν στο πλευρό των συζύγων τους και τα φλας των φωτογράφων, άστραψαν και βρόντηξαν στη θέα τους.

Κυρίως, στη θέα της νεοφερμένης στο Παλάτι, Meghan Markle, για χάρη της οποίας, η Βασίλισσα Ελισάβετ, έσπασε το Πρωτόκολλο και την κάλεσε να παραβρεθεί με την οικογένεια, στη Λειτουργία των Χριστουγέννων. Βλέπεις, σε μία τόσο επίσημη εμφάνιση, η πριγκιπική νύφη παραβρίσκεται, μόνο μετά το γάμο και αφού έχει αποκτήσει και τον απαραίτητο τίτλο. Αλλά, η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Harry, πρωτοτύπησε σε αυτή την τόσο σημαντική περίπτωση.

kate meghan 1

Και αν ανάμεσα σε εκείνη και την Kate Middleton, θεωρήσουμε ότι υπάρχει μία άτυπη κοντρίτσα, τότε η Καναδή ηθοποιός πήρε έναν πόντο υπέρ της. Αλλά, η σύζυγος του διαδόχου του Βρετανικού θρόνου, την ισοφαρίζει και μόνο στην προοπτική ότι κάποια στιγμή θα είναι σύζυγος Βασιλιά. Ωστόσο, ανήμερα των Χριστουγέννων η Meghan Markle ήταν εκείνη που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των φωτογράφων και του Τύπου. Και τα φλας άναψαν περισσότερο πάνω της. Τι και αν η Kate Middleton είναι έγκυος; Η ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της, δεν τα κατάφερε απέναντι στην νεοφερμένη αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Harry.

kate meghan 4

Η πρώτη της εμφάνιση στη Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων

Ωστόσο, η σύζυγος του πρίγκιπα William μπορεί να λέει, ότι η πρώτη της εμφάνιση στη Λειτουργία των Χριστουγέννων, πριν λίγα χρόνια (και οκτώ μήνες μετά το γάμο), ήταν από τις καλύτερες, που έχει πραγματοποιήσει. Και ακόμη συζητείται το μωβ υπέρκομψο παλτό της, που το είχε συνδυάσει με ιδίου χρώμα καπέλο. Σε αντίθεση με την Meghan Markle, η οποία, επίσης, επέλεξε παλτό, αλλά όσο κομψή και αν ήταν η εμφάνισή της, δεν κατάφερε να συναγωνιστεί εκείνη της συννυφάδας της. Όπως και τον αέρα που είχε από τον πρώτο καιρό, η Kate Middleton, που δείχνει περισσότερο άνετη, στα στενά πλαίσια του Πρωτοκόλλου, του Παλατιού!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη δημόσια εμφάνισή τους, στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης

Meghan Markle και Πρίγκιπας Harry: Οι τρυφερές φωτογραφίες που δημοσίευσε το παλάτι

Kate Middleton: Αυτή είναι ίσως η ωραιότερη εμφάνισή της με την κοιλίτσα φουσκωμένη

Η Meghan Markle αντιγράφει την Kate Middleton και δεν είναι η ιδέα μας - Ιδού οι αποδείξεις

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved