O Macaulay Culkin «αναγεννήθηκε» από τις στάχτες του και δεν είναι πια μόνος!(pics)

Έχετε αναρωτηθεί πού βρίσκεται και τι κάνει σήμερα, ο μικρός πρωταγωνιστής του «Home alone»; Αν ναι σας έχουμε την απάντηση!

O Macaulay Culkin «αναγεννήθηκε» από τις στάχτες του και δεν είναι πια μόνος!(pics)

Χριστούγεννα και γι’ ακόμη μία φορά, θα καθίσουμε να δούμε το «Home alone – Μόνος στο σπίτι»! Η ταινία προβλήθηκε για πρώτη φορά στους κινηματογράφους, το 1990 και αποτελεί σταθερή οικογενειακή χριστουγεννιάτικη ταινία. Δεν έχει σημασία πόσες φορές την έχουμε δει, εδώ και 27 χρόνια. Κάθε φορά που προβάλλεται μικροί και μεγάλοι, παίρνουμε θέση στον καναπέ και την απολαμβάνουμε, σαν την πρώτη φορά! Και κάθε φορά, ο μικρός «Κέβιν», κατά κόσμον, Macaulay Culkin, «κλέβει» τις καρδιές μας.

Και μπορεί στο «Μόνος στο σπίτι» ο μικρός πρωταγωνιστής (τότε ήταν 11 χρόνων) να είναι ένα τετραπέρατο παιδί, που δε διστάζει να τα βάλει με τος ληστές και να τους νικήσει, στην πραγματική του ζωή, τα πράγματα τού ήρθαν διαφορετικά. Ο ηθοποιός για πολλά χρόνια «πάλεψε» με τους προσωπικούς του δαίμονες. Οι εξαρτήσεις, ο χωρισμός των γονιών του, η οικονομική εκμετάλλευση, η απότομη και μεγάλη προβολή και κάποια άλλα σκάνδαλα, «έπεσαν» βαρύ φορτίο στους ώμους του μικρού Macaulay, που δεν κατάφερε να το σηκώσει.

macualay culkin 6

Για πολλά χρόνια, ήταν σκιά του εαυτού του. Η εικόνα του ήταν θλιβερή και κάθε δημόσια εμφάνισή του, γινόταν αρνητικό πρωτοσέλιδο. Η μακροχρόνια σχέση του με την Mila Kunis, δεν κατάφερε να σταθεί εμπόδιο, στην κατρακύλα του και ο χωρισμός ήρθε αναπόφευκτα. Αν και για πολλούς, άργησε κιόλας. Κι ενώ πολλοί πίστευαν ότι αυτό θα ήταν κάτι σαν βράχος πάνω του, ο ηθοποιός σαν άλλος… Φοίνικας, κατάφερε να αναγεννηθεί από τις στάχτες του.

culkin1



Σήμερα, είναι 38 χρόνων. Η εικόνα του δεν έχει καμία σχέση με εκείνη των προηγούμενων χρόνων. Είναι ξεκάθαρο ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Μοιάζει υγιής, ήρεμος, ενώ τα τελευταία δημοσιεύματα τον θέλουν και ερωτευμένο με τη νεαρή ηθοποιό Brenda Song, την οποία γνώρισε στις αρχές της χρονιάς, στα γυρίσματα της νέας του ταινίας. Και είναι ο έρωτας αυτός, που όσοι τον γνωρίζουν από κοντά, που του «έδωσε» φτερά και έφερε χαμόγελα!

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved