Jennifer Aniston: Δείτε για πρώτη φορά την αγαπημένη γωνιά του σπιτιού της. Θα εντυπωσιαστείτε

Έχει γούστο και στη διακόσμηση του σπιτιού της.

Jennifer Aniston: Δείτε για πρώτη φορά την αγαπημένη γωνιά του σπιτιού της. Θα εντυπωσιαστείτε

Η Jennifer Aniston είναι από τις λίγες σταρ, που αποφεύγουν να ανοίγουν τις πόρτες του σπιτιού τους και να βγάζουν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το εσωτερικό τους. Οι φορές που μας έχει «βάλει» μέσα στο σπίτι της δεν είναι μετρημένες ούτε στα δάχτυλα του ενός χεριού μας. Αλλά όταν αυτό συμβαίνει, μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

aniston spiti 1

Όχι για την πολυτέλεια του, τη χλιδή και την υπερβολή, όπως άλλων σταρ. Αλλά με την απλότητα, το γούστο και την προσωπικότητα, που διαθέτει κάθε γωνιά του σπιτιού της. Όπως έγινε και με την τελευταία φωτογραφία, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram. Η αγαπημένη ηθοποιός κάθεται στην αγαπημένη γωνιά του σπιτικού της, με τον Justin Theroux και δεν μπορούμε να πάρουμε τα μάτια μας, από τη φωτογραφία.

aniston spiti 1

Μπορεί να μη μας δείχνει και πολλά από το εσωτερικό, αλλά και αυτό που βλέπουμε είναι αρκετό. Το λευκό χρώμα κυριαρχεί στο χώρο, ενώ η διακόσμηση είναι λιτή και απέριττη. Λιτοί είναι και οι υπόλοιποι χώρου, όπως η κουζίνα της. Αυτήν μας την είχε δείξει σε παλαιότερο post της, στα social media.

Δείτε παρακάτω τις λίγες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Jennifer Aniston

Διαβάστε επίσης

Eva Longoria: Μόλις δεις τις φωτογραφίες του νέου της σπιτιού, θα καταλάβεις γιατί άφησε το παλιό

Διάσημοι που έκαναν την ανατροπή και μένουν σε μικρά σπίτια

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved