Eva Longoria: Μόλις δεις τις φωτογραφίες του νέου της σπιτιού, θα καταλάβεις γιατί άφησε το παλιό

Η Eva Longoria, μόλις ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και περιμένει τον ερχομό του μωρού, για να γεμίσει με παιδικές φωνές, η υπέρ-πολυτελέστατη έπαυλη της.

Eva Longoria: Μόλις δεις τις φωτογραφίες του νέου της σπιτιού, θα καταλάβεις γιατί άφησε το παλιό

Και δεν πρόκειται για μία τυχαία έπαυλη, αφού ο προηγούμενος ιδιοκτήτης της ήταν ο Tom Cruise! Η διάσημη ηθοποιός, λίγο μετά το γάμο της με τον επιχειρηματία, Jose Antonio Baston, είπε να αφήσει, πίσω της το παρελθόν και κάθε τι που θα της το θυμίζει, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα. Και στο πρώτο που είπε «αντίο», ήταν το σπίτι της στο Λος Άντζελες, που το είχε αγοράσει το 2005, όταν παντρεύτηκε με τον μπασκετμπολίστα, Tony Parker.

longoria spiti 7

Το σπίτι αυτό ήταν μες στην πολυτέλεια, ενώ για την αγορά του είχε ξοδέψει αρκετά εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, το νέο της σπίτι, που στεγάζει τον έρωτα της με το νέο σύζυγό της και σύντομα θα υποδεχτούν και το πρώτο τους παιδί, δεν φείδεται χλιδής και άνεσης.

longoria spiti 4

Πρόκειται για ένα νεοκλασικό κτίριο, με ευρύχωρους χώρους, ακριβά έπιπλα, πολυτελή αντικείμενα, τεράστιους κήπους και μία απίστευτη θέα. Δείτε παρακάτω, περισσότερες φωτογραφίες και θα καταλάβετε!

Διαβάστε επίσης

Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι της Selena Gomez (pics)

Η Serena Williams πουλάει το σπίτι της 12 εκατ. δολάρια - Οι φωτογραφίες θα σας αφήσουν άφωνους

Jackie Kennedy: Αυτό είναι το σπίτι που περνούσε τις διακοπές της όταν ήταν παιδί

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved