Νέα μοναδική συλλογή Star Wars ρούχων και παιχνιδιών!

Φέτος η Disney κάνει τα Χριστούγεννα αξέχαστα με Star Wars! Σε συνεργασία με την Alouette λανσάρει την φθινοπωρινή-χειμωνιάτικη παιδική συλλογή 2017-2018 αφιερωμένη στο αγαπημένο έπος μικρών και μεγάλων!

Νέα μοναδική συλλογή Star Wars ρούχων και παιχνιδιών!

Στις κοριτσίστικες επιλογές, βρείτε μοναδικές μπλούζες και δερμάτινα κολάν σε μαύρο και χρυσό χρώμα! Τα αγόρια της παρέας μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε hoodies, φόρμες αλλά και μπλούζες, με φουτουριστικά σχέδια που «ξυπνούν τη δύναμη» όλες τις ώρες της ημέρας!

Η περιπέτεια δεν τελειώνει εδώ! Οι μικροί μας φίλοι μπαίνουν στον κόσμο των Star Wars και ζουν μοναδικές εμπειρίες από τις εταιρείες Lego, Hasbro, Funko, Sphero, Propel. Ανακαλύπτουμε ένα γαλαξία με διαστημόπλοια, οχήματα, μάχες ανάμεσα στο καλό και στο κακό, ήρωες και εχθρούς.

Star Wars Alouette 3

Φέτος τα Χριστούγεννα οι επιλογές είναι αμέτρητες:
• Μοναδικές φιγούρες με όλους τους πρωταγωνιστές από τη νέα ταινία Star Wars, αλλά και νέα φωτόσπαθα, μάσκες και οχήματα, από την εταιρεία Hasbro
• Ασυναγώνιστες Lego κατασκευές: Kylo Ren's TIE Fighter™, BB-8™, First Order Star Destroyer™ και πολλά άλλα
• Μαχητικά Drones: STAR WARS 74-Z Speeder Bike, STAR WARS T-65 X-Wing και STAR WARS Tie Fighter Advanced X1 από την εταιρεία Propel
• Συλλεκτικές φιγούρες POP! Kylo Ren, Rey, First Oder Executioner και πολλές άλλες, από την εταιρεία Funko
• Ρομπότ υψηλής τεχνολογίας: BB-8 και App-Enabled Droid–Star Wars R2-D2, από την εταιρεία Sphero

Star Wars Alouette 3ff

Οι μικροί μας μεταμορφώνονται με Star Wars ρούχα και παιχνίδια σε Jedi, έτοιμοι για… ακόμη μεγαλύτερη δράση! Επισκεφθείτε για ρούχα τα καταστήματα Alouette και για παιχνίδια Star Wars επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Χαρίστε χαμόγελα στους μικρούς fans με χριστουγεννιάτικα δώρα από έναν γαλαξία μακρινό!

May the force be with you!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved