Θέλετε να είστε στη μόδα και στην εγκυμοσύνη; Κάντε το όπως η Αθηνά Οικονομάκου (pics)

Μπορείς να ακολουθήσεις τη μόδα και στην περίοδο της εγκυμοσύνης; Η stylish Αθηνά Οικονομάκου δείχνει τον τρόπο!

Θέλετε να είστε στη μόδα και στην εγκυμοσύνη; Κάντε το όπως η Αθηνά Οικονομάκου (pics)

Το πρώτο της παιδί περιμένει η γνωστή ηθοποιός, καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο. Τον περασμένο μήνα το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, ενώ πριν λίγες μέρες ταξίδεψαν μέχρι τη Βενετία, για το γαμήλιο ταξίδι. Και από την ρομαντική πόλη, η Αθηνά Οικονομάκου δε σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media. Και μπορεί το μέρος να είναι μαγευτικό, κυρίως, τον χειμώνα, όμως, εμείς σταθήκαμε στο άψογο στυλ της ηθοποιού.

oikonomakoy egkimosini 7

Η γλυκιά Αθηνά θεωρείται από τις πιο stylish εγκύους της showbiz και μία ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Όλες οι εμφανίσεις της – είτε casual είτε πιο επίσημες – είναι μοντέρνες, κομψές και άνετες, μιας και στην εγκυμοσύνη, η άνεση είναι πάνω απ’ όλα. Μάλιστα, φαίνεται ότι έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στα πουλόβερ, τα οποία συνδυάζει άψογα με παντελόνι, με κολάν ή τα φορά μόνα τους ως μπλουζό-φόρεμα. Εξάλλου, ο χειμώνας απαιτεί χουχουλιάρικα πουλόβερ, που είναι και η πιο safe, άνετη και ζεστή επιλογή για μία έγκυο, τις κρύες μέρες.

oikonomakoy egkimosini 1

Αν, λοιπόν, κι εσύ βρίσκεσαι σε ενδιαφέρουσα και θέλεις να πάρεις ιδέες, σου ξεχωρίσαμε τις πιο stylish εμφανίσεις της Αθηνάς Οικονομάκου, από προσωπικές της φωτογραφίες στο Instagram. Μπορείς να τις δεις όλες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης

Κομψότητα και άνεση στην εγκυμοσύνη; Αντιγράψτε το στιλ της Jessica Alba

Τα 5 ρούχα που κάθε έγκυος γυναίκα χρειάζεται στη ντουλάπα της

Ρούχα εγκυμοσύνης: Πώς θα επιλέξετε τα κατάλληλα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved