Η ευτυχία να σε υιοθετούν: 57 φωτογραφίες δείχνουν παιδιά που μόλις υιοθετήθηκαν και συγκινούν

Δείτε τα να χαμογελούν. Υπάρχουν σημάδια που δείχνουν ότι περίμεναν πολύ καιρό για μια οικογένεια

Η ευτυχία να σε υιοθετούν: 57 φωτογραφίες δείχνουν παιδιά που μόλις υιοθετήθηκαν και συγκινούν

Για πάνω από δύο χρόνια ο μη κυβερνητικός οργανισμός Together We Rise, μοιράζεται υπέροχες και γλυκές φωτογραφίες υιοθετημένων παιδιών από τη μέρα που υιοθετούνται από τις «για πάντα οικογένειές» τους!

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται καθημερινά τόσο στο λογαριασμό τους στο Instagram όσο και το Facebook, δείχνουν τα παιδιά δίπλα από μια ταμπέλα που αναγράφει πόσες μέρες ήταν στην «αναμονή» για να βρουν μια οικογένεια που θα τα λατρέψει, που θα τα αγαπήσει και θα τα αγκαλιάσει.

Η μη κυβερνητική οργάνωση, στοχεύει να βελτιώσει τις ζωές των παιδιών στο σύστημα ανάδοχου γονιού των ΗΠΑ προσφέροντας πόρους όπως σχολικά είδη, ποδήλατα, εκπαιδευτικά προγράμματα μέχρι και υποτροφίες κολεγίων. Εκπαιδεύει επίσης τους εθελοντές σχετικά με τα θέματα που αφορούν το σύστημα των βρεφονηπιακών σταθμών και παρέχει πληροφορίες στους αναδόχους σχετικά με τη διαδικασία υιοθεσίας. Η δημοσίευση φωτογραφιών υιοθεσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μόνο μία από τις πολλές πρωτοβουλίες της και μόνος στόχος είναι η ευαισθητοποίηση όλων εκείνων των ανθρώπων που θέλουν και μπορούν να υιοθετήσουν ένα παιδί που έχει πραγματικά ανάγκη την αγάπη, τη θαλπωρή και τη φροντίδα μιας οικογένειας!


https://www.instagram.com/p/ubJYo_olgP/

«Με τόσα αρνητικά νέα γύρω από την ανατροφή και τη φροντίδα των παιδιών αυτών θέλουμε απλώς να δείξουμε τη θετικότητα των πραγμάτων μέσα από τις εκπληκτικές υιοθεσίες που συμβαίνουν καθημερινά», δήλωσε η διευθύντρια της TWR, Gianna Dahlia σε συνέντευξή της.

«Υπάρχουν πολλά αρνητικά στερεότυπα γύρω από τα παιδιά που περιμένουν να υιοθετηθούν, αλλά είναι απλώς παιδιά που θέλουν οικογένειες να τα αγαπούν - και υπάρχουν οικογένειες εκεί έξω που αγωνίζονται για ένα παιδί. Θέλουμε απλώς να εμπνεύσουμε αυτές τις οικογένειες λέγοντας ότι μια υιοθεσία αξίζει!».


https://www.instagram.com/p/vtnNoJIlk-/

Δείτε παρακάτω μερικές από αυτές τις φωτογραφίες και είμαστε σίγουροι ότι θα σας συγκινήσουν. Παρατηρήστε το βλέμμα των παιδιών αυτών και το χαμόγελό τους. Η ευτυχία... είναι αυτό!

Διαβάστε επίσης:

Μαμά δεν είναι μόνο εκείνη που γεννά: Το μεγαλείο της υιοθεσίας μέσα από ένα συγκινητικό βίντεο

Υιοθετημένα παιδιά: 30 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι η αγάπη είναι πιο σημαντική από το DNA

Ζευγάρι υιοθέτησε 4 παιδιά σε 24 ώρες, στην πιο μαγική ημέρα στην Ιστορία των Υιοθεσιών

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved