Εννέα διάσημες Ελληνίδες, που έγιναν μανούλες μέσα στο 2017

Baby boom το 2017. Οι διάσημες Ελληνίδες, που απέκτησαν παιδί, μέσα στη χρονιά, που φεύγει. Ας τις ξαναθυμηθούμε.

Εννέα διάσημες Ελληνίδες, που έγιναν μανούλες μέσα στο 2017

Το 2017 ήταν ιδιαίτερα παραγωγικό, με τον «πελαργό» ουκ ολίγες φορές, να επισκέπτεται την ελληνική showbiz. Κάποιες έγιναν μανούλες για πρώτη φορά και κάποιες άλλες απέκτησαν το δεύτερο, το τρίτο ή και τα πέμπτο τους παιδί, όπως η Ολυμπία Χοψονίδου. Λίγο πριν φύγει ο χρόνος, κάνουμε ένα flash back, στις γεννήσεις του 2017.

Σία Κοσιώνη

Sia Kosioni

Μαμά για πρώτη φορά έγινε στις αρχές Οκτωβρίου, η γνωστή δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, η οποία απέκτησε ένα αγοράκι, από το γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Θεοφανία Παπαθωμά

PAPATHOMA

Το τρίτο της παιδί και δεύτερο από το γάμο της με τον Γρηγόρη Πετράκο, απέκτησε η γνωστή ηθοποιός. Μάλιστα, η Θεοφανία Παπαθωμά επέλεξε να γεννήσει τη δεύτερη κόρη της, μέσα στο σπίτι, όπως τον παλιό καιρό, έχοντας μαζί το σύζυγό της και μία μαία!

Ολυμπία Χοψονίδου

xopsonidoy

Το πέμπτο της παιδί (και δεύτερη κόρη) έφερε στον κόσμο, τον περασμένο Αύγουστο, το πρώην μοντέλο.

Αντιγόνη Ψυχράμη

antigoni psuxrami

Δύο χρόνια μετά το γάμο τους, η νεαρή ηθοποιός και ο Δημήτρης Μακαλιάς έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η Αντιγόνη Ψυχράμη γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, συμπληρώνοντας την ευτυχία τους.

Μαλού Κυριακοπούλου

maloy

Στις αρχές Οκτωβρίου, η τραγουδίστρια και ο σύντροφός της Χουάν Ροντρίγκεζ καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Δέσποινα Ολυμπίου

olympioy

Στις αρχές Σεπτεμβρίου η γνωστή τραγουδίστρια και ο σύντροφός της, Πάνος Δούκας καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Shaya

shaya

Μανούλα για πρώτη φορά έγινε τον περασμένο Ιούλιο και η αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτα της με τον Θοδωρή Παπαντώνη.

Άριελ Κωνσταντινίδη

ariel kosntantinidi

Τον περασμένο Μάρτιο, η 46χρονη ηθοποιός γέννησε δύο υγιέστατα δίδυμα αγοράκια. «Η χαρά μου είναι απερίγραπτη» είχε δηλώσει για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της.

Φωτεινή Ψυχίδου

KORGIALAS FOTINI PSIXIDOY

Τον Μάρτιο έγινε ξανά μανούλα και η γνωστή δημοσιογράφος. Η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς καλωσόρισαν το γιο τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved