Αποκάλυψη: Δείτε τι κουβαλά πάντα στην τσάντα της η Βασίλισσα Ελισάβετ (pics)

Αν κι εσύ αναρωτιέσαι τι μπορεί να κουβαλά στην τσάντα της, μία Βασίλισσα, όπως η Ελισάβετ της Μ. Βρετανίαςτης Μ. Βρετανίας, σου έχουμε την απάντηση.

Αποκάλυψη: Δείτε τι κουβαλά πάντα στην τσάντα της η Βασίλισσα Ελισάβετ (pics)

Για την Βασίλισσα της Μ. Βρετανίας η τσάντα που κουβαλά σε κάθε της δημόσια εμφάνιση, δεν είναι απλά ένα αξεσουάρ. Έχει μια βαθύτερη σημασία και είναι συν τοις άλλοις ο «μυστικός κώδικας επικοινωνίας» με τους συνεργάτες της. Η Μεγαλειότατη, από το 1986 κρατά αποκλειστικά δερμάτινες τσάντες Lauren, που είναι ειδικά σχεδιασμένες για εκείνη και κοστίζουν μία μικρή περιουσία.

Και μπορεί οι περισσότερες να είναι σε μαύρο χρώμα και το αυστηρό σχέδιο τους να σε κάνουν να πιστεύεις ότι έχει μια δυο, όμως, στη συλλογή της μετρά περισσότερες από 200 τσάντες, που το κόστος τους δεν είναι λιγότερο από 2 χιλιάδες λίρες. Δεν κάνουμε τον υπολογισμό, ήδη ζαλιστήκαμε με τα μηδενικά!

Και μπορεί οι τσάντες της Βασίλισσας να είναι ακριβές και ιδιαίτερες, όπως άλλωστε ταιριάζουν σε μία γαλαζοαίματη, όμως, το περιεχόμενο τους είναι όμοιο με εκείνο των κοινών θνητών. Και αν κι εσύ είχες πάντα την περιέργεια, τι κουβαλά στη τσάντα της η Ελισάβετ, σου έχουμε παρακάτω τη λύση του μυστηρίου. Έχουμε και, λέμε, λοιπόν:

elisabeth tsanta

Γυαλιά οράσεως. Από το 1982, η Βασίλισσα δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς τα γυαλιά οράσεως της, που τα φορά σε κάθε τη ομιλία.

Το κραγιόν της. Μία βασίλισσα που σέβεται τον εαυτό της, δεν πηγαίνει πουθενά, χωρίς το φούξια – παρακαλώ – κραγιόν της. Μάλιστα, ουκ ολίγες φορές, δεν έχει διστάσει, να το βγάλει από την τσάντα της και δημοσίως, να βάλει λίγο κραγιόν.

Καθρεφτάκι. Κι εννοείται ότι δεν πάει πουθενά, χωρίς το καθρεφτάκι της, που της χρησιμεύει για να διορθώσει το μακιγιάζ της. Κι έχει και συναισθηματική αξία, αφού πρόκειται για γαμήλιο δώρο του συζύγου της, πρίγκιπα Phillippe.

Πορτοφόλι. Αν και η Βασίλισσα δεν κουβαλά ποτέ μαζί της χρήματα, έχει στην τσάντα της πάντα ένα πορτοφολάκι. Για την ακρίβεια, έχει μαζί της ψιλά, όταν πρόκειται να επισκεφτεί την Εκκλησία, για να ανάψει κεράκι.

elisabeth tsanta1

Μία πένα. Η Ελισάβετ έχει πάντα μαζί της τη δική της πένα, την οποία χρησιμοποιεί κάθε φορά, που είναι να υπογράψει ή να γράψει κάτι.

Ένα μαντήλι. Γιατί το κρύωμα δεν κάνει διακρίσεις σε γαλαζοαίματους και μη.

Μέντες. Συχνά, έρχεται σε επαφή με κόσμο και μία Βασίλισσα οφείλει να προσέχει και τη δροσερή αναπνοή της.

Ένα φορητό αγκίστρι. Ναι, όπως το διάβασες. Όπως λέγεται, η Βασίλισσα κουβαλά πάντα μαζί της ένα φορητό αγκίστρι, προκειμένου να κρεμάει την τσάντα της, κάτω από το τραπέζι!

Διαβάστε επίσης

Βασίλισσα Elisabeth: Το απίστευτο δώρο που έκανε στην Kate Middleton και ζηλέψαμε όλες

Έτσι φωνάζει ο πρίγκιπας George τη Βασίλισσα Ελισάβετ (βίντεο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved