Katie Holmes: Αχώριστη με τη Suri, ενώ έχουν φουντώσει οι φήμες για εγκυμοσύνη (pics)

Κι ενώ οι φήμες για εγκυμοσύνη της Katie Holmes καλά κρατούν τις τελευταίες μέρες, εκείνη απολαμβάνει τις στιγμές με τη Suri, με την οποία είναι αχώριστες.

Katie Holmes: Αχώριστη με τη Suri, ενώ έχουν φουντώσει οι φήμες για εγκυμοσύνη (pics)

Η διάσημη ηθοποιός, μετά το διαζύγιο της με τον Tom Cruise έχει ρίξει όλο της το βάρος, στην κόρη τους Suri. Μαμά και κόρη είναι αχώριστες και απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί. για την ακρίβεια, είναι λίγες οι φορές εκείνες, που θα δεις τη μία χωρίς την άλλη. Είναι ένα αχτύπητο δίδυμο και μοιράζονται πολλές στιγμές μαζί.

Πριν λίγες μέρες, μαμά και κόρη εμφανίσθηκαν μαζί στην σκηνής μία χριστουγεννιάτικης συναυλίας, στη Νέα Υόρκη, προλογίζοντας την Taylor Swift. Μάλιστα, η εμφάνιση τους στο stage ενθουσίασε το κοινό, αλλά και την 11χρονη Suri, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της, για τη συμμετοχή της, στη συναυλία.

Katie Holmes Suri Cruise2

Το ίδιο χαρούμενη ήταν και στην τελευταία της βόλτα με τη διάσημη μαμά της, στο γήπεδο, όπου πήγαν να παρακολουθήσουν αγώνα μπάσκετ. Μάλιστα, κάθισαν στις πρώτες σειρές του γηπέδου και η Suri με τον παιδικό της ενθουσιασμό τράβηξε την προσοχή του φωτογράφου, ο οποίος απαθανάτισε τις απίθανες πόζες της και αντιδράσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Όσο για την Katie Holmes; Απολάμβανε να βλέπει την κόρη της να χαίρεται, διασκεδάζοντας και εκείνη. Και, όπως φαίνεται, έχει κι ακόμη έναν λόγο να διασκεδάζει τις τελευταίες μέρες. Και αναφερόμαστε στις τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν την 40χρονη ηθοποιό έγκυο στο παιδί του συντρόφου της, Jamie Foxx. Σε μία από τις τελευταίες της εμφανίσεις, οι φαν της παρατήρησαν ότι η κοιλίτσα της ήταν ελαφρώς φουσκωμένη. Και όπως καταλαβαίνεις, δεν ήθελαν και πολύ να φουντώσουν οι φήμες περί εγκυμοσύνης.

holmes foxx

Και αν σε αυτό προσθέσεις ότι πρόσφατα βρέθηκε στα γενέθλια του αγαπημένου της, ενώ δεν κρύβουν, πλέον ότι είναι σε σχέση, τότε, καταλαβαίνεις γιατί την «κατέστησαν» έγκυο. Κάτι, όμως, που δεν ισχύει, όπως τονίζουν άτομα που γνωρίζουν πράγματα και γεγονότα. Το μόνο που ισχύει είναι η σχέση της με τον 50χρονο ηθοποιό και ότι με την κόρη της Suri είναι αυτοκόλλητες.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εμφάνιση τους στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

H Katie Holmes και η Suri Cruise έχουν ένα αξιολάτρευτο δέσιμο

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved