Η νέα οικογενειακή φωτογραφία του Cristiano Ronaldo και της Georgina Rodriguez

Μετά τη δημοσίευση της πρώτης φωτογραφίας της νεογέννητης κορούλας του, ο Cristiano Ronaldo δημοσίευει μαζί με τη σύντροφό του την πρώτη οικογενειακή τους φωτογραφία στο Instagram!

Η νέα οικογενειακή φωτογραφία του Cristiano Ronaldo και της Georgina Rodriguez

Τη φωτογραφία δημοσίευσε αρχικά Georgina στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου οι 6 τους ποζάρουν όλο χαρά, μιας και θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσουν όλοι μαζί!

Κάτω από τη φωτογραφία σχολίασε: «Crear contigo el amor y hacer contigo la vida» που σημαίνει: «Δημιουργώ αγάπη μαζί σου και φτιάχνω αγάπη μαζί σου!».

christiano ronaldo oikogeneiaki fotografia

Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, η 22χρονη κρατά στην αγκαλιά της, τη νεογέννητη κορούλα της, Alana Martina, που γεννήθηκε στις αρχές του Νοέμβρη. Δίπλα της βρίσκεται ο ευτυχής μπαμπάς, που κρατά στην αγκαλιά του την άλλη του κορούλα, την έξι μηνών Eva Maria που γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιούνιο του 2017 και ο μεγαλύτερος γιος του, ο επτάχρονος Cristiano Jr, που η μητέρα του είναι άγνωστη, κρατώντας στην αγκαλιά του το δίδυμο αδερφό της Eva, τον μικρούλη Mateo!

O Christiano και η Georgina, είναι μαζί από τον περασμένο χρόνο. Τα νέα της εγκυμοσύνης της συντρόφου του ήρθαν λίγο μετά τα νέα ότι έγινε μπαμπάς σε δίδυμα, μέσω παρένθετης μητέρας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved